2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:45

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov vyhrál sedmý zápas v řadě


Branky


0

Chlumec kousal, Chuderov ale vyhrál 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Chuderovu

Úvodní dějství zastihlo v lepší formě domacího favorita. Po dvaceti minutách se prosadil chytrou střelou Zvonek, který využil toho, že měl Kubec zakrytý výhled. Dvě minuty před odchodem do kabin přišla další chuderovská trefa. Moučkovu nepovedenou střelu vrátil do vápna Žárský. Tam si na míč zaskočil Guttmann a hlavou překonal Kubce.

Chlumec se zlepšil a Chuderov se chvilku bál

Po změně stran se hosté zlepšili a přicházely šance. Domácí se spoléhali na obranu, která fungovala dobře. Tedy až na jednu výjimku, když zůstal na zadní tyči zapomenutý Růžička, který snížil. Tři body ale nakonec zůstaly v Chuderově.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Bojovný zápas, který jsme měli pod kontrolou. Škoda zahozených šancí. Naštěstí dobře pracovala obrana. Při naší aktuální formě je škoda, že je konec podzimu."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Byl to zápasu dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli neškodní, v tom druhém se to zlepšilo. Celkově mi to všechno přišlo zbrklé a nepřipravené."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - M. Kubík [-] , R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] - J. Dvořák [-] , Z. Zvonek [-] , F. Guttmann [-] , D. Žárský [-] - M. Rohlík [-] , T. Krnáč [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Weber [-] (46. P. Uhlíř [-] ) , J. Kapoun [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , M. Růžička [-] , M. Sak [-] , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] , J. Mach [-]

ŽK: 61. J. Rohlík , 92. L. Bakiu - 61. P. Semenský , 73. J. Mach , 80. L. Mach , 87. P. Uhlíř .
Hráči zápasu: F. Guttmann - M. Růžička .
Místo: Chuderov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Matas Martin - KLIMPL Miroslav, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.