Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:45

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov natáhl vítěznou šňůru i proti Přestanovu


Branky


0

A to hosté v 47. vedli 2:1. Jenže pak už stříleli góly pouze domácí. Chuderov vyhrál popáté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuderov lépe začal, neuhlídal ale kanonýra Dvořáka

Skóre zajímavého zápasu otevřeli domácí. Ve 13. minutě přišel z levé strany přízemní centr a Jouza prostřelil Staňka. Za hosty odpověděl Dvořák, který v 45. minutě vyrovnal.

Obrat řídil kapitán Guttmann

Jak první půli skončili, tak tu druhou začali. Domácího brankáře překonal ve 47. Stupka, asi nejlepší hráč Přestanova. Jenže domácím stačilo k obratu deset minut. Nejprve po menší chybě Staňka vyrovnal Guttmann, o šest minut později pak úspěšně dorážel Krnáč. Hosté se snažili o vyrovnání v největší šanci však zazvonila tyč. V 82. minutě udeřilo na druhé straně, výhru svých barev pečetil opět kapitán Guttmann.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "V utkání jsme byli fotbalovějším týmem, zatímco soupeř dominoval v důrazu a tvrdosti. Zápas ovlivnilo vyrovnání hostů těsně před poločasem, tam měl asi na mě rozhodčí písknout faul. Měli jsme podstatně více šancí a zaslouženě tak vyhráli."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "S výsledkem jsem nespokojen, nehráli jsme vůbec dobře, nebojovalo se a všichni byli jakoby svázaní. Vyjímkou byl nestárnoucí Stupka , který nejen gólem, ale i dobrou hrou v poli patřil mezi nejlepší hráče. I přes čtyři inkasované branky opět dobře zachytal Staněk. Teď máme silné Trmice, hrát budeme na jejich hřišti, protože naše je stále nezpůsobilé návštěvou divočáků. Bude to obtížné utkání. Ale věřím, že se dáme psichycky dohromady a uspějeme."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - P. Fousek [-] , J. Rohlík [-] , R. Moučka [-] - F. Guttmann [-] , D. Žárský [-] , S. Vosyka [-] (69. Z. Zvonek [-] ) , J. Dvořák [-] - M. Rohlík [-] , T. Krnáč [-] , M. Jouza [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Charvát [-] (74. M. Krušina [-] ) - - P. Šmejkal [-] , M. Pecháček [-] , D. Dvořák [-] - R. Němeček [-] , J. Stupka [-] , V. Vyšata [-] , J. Voráček [-] , P. Tvrdík [-] , M. Vobecký [-]

ŽK: 65. F. Guttmann , 66. M. Rohlík - 42. J. Stupka , 65. M. Vobecký .
Místo: Chuderov. Rozhodčí: Bouma Miroslav - ČERVENÝ Tomáš, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.