2:1
(1:0)
90. M. Cibrík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Podluží napravilo debakl a je zase první


Branky


0

Domácí Čechie udolala Trmice a spravila si chuť po chuderovské ostudě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli seděl podmáčený terén lépe domácím borcům

Od prvních minut byl zápas v režii Čechie. Ta byla na těžkém terénu lepší a důraznější. A v 25. minutě se navíc po standardní situaci prosadil Vavrinec. Hosty pak ještě dvakrát podržel brankář Ajm.

Trmice se zvedly, snížení přišlo hodně pozdě

Po obrátce hry se Trmice přeci jen zlepšily a dostávaly se do šancí. Jenže přišla 84. minuta, velká hrubka na polovině hřiště a Chaloupecký, který byl minutu na hřišti, uklidnil domácí fanoušky druhou trefou. V samotném pak přišel pro Trmice pokutový kop, který Cibrík využil. Na vyrovnání už ale tým z Ústecka neměl čas. Horní Podluží tak poskočilo na první flek, Trmice jsou s tříbodovou ztrátou šesté.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Před zápasem jsme si řekli pouze jedno - že ostudu, kterou jsme si prošli v zápase v Chuderově, už nechceme prožít. Naše rehabilitace se povedla a dokázali jsme po delší době zahrát výkon na úrovni a zvítězit proti kvalitnímu soupeři z čela tabulky."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Domácí nakonec zaslouženě vyhráli, hlavně v první půli byli lepší a nás musel podržet Ajm. V době našeho tlaku pak přišla velká chyba, která všechno rozhodlo. Naše snížení přišlo opravdu velmi pozdě."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - M. Vavrinec [-] (57. M. Boštík [-] ) , M. Fučík [-] , P. Bandas [-] , M. Drátovník [-] (83. J. Chaloupecký [-] ) , D. Čech [-] (74. O. Zelinger [-] ) , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , M. Surmaj [-] , D. Hermann [-] , L. Sobota [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Vyleťal [-] , D. Nekola [-] , P. Tadlánek [-] , J. Chrudimský [-] - D. Smítka [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , L. Jaroš [-] - M. Cibrík [-] , D. Greé [-]

ŽK: 43. M. Vavrinec , 81. M. Boštík , 85. D. Hermann - 33. D. Nekola .
Místo: H. Podluží. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Vít - TROJAN Michal, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.