D. Marek 19.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobkovicím lépe svědčil podmáčený benešovský pažit


Branky


0

Fotbalisté Benešova nad Ploučnicí se dál trápí v koncovce. Doma totiž prohráli s Dobkovicemi 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Minařík vymyslel obrovskou minelu

Oba celky se musely popasovat s těžkým terénem. V první půli to vypadalo, že to bude domácí Benešov. Ten dostal už v 19. minutě do vedení Dan Marek, když udělal kličku stoperovi a střelou mezi jeho nohy prostřelil Vlka - 1:0. Dobkovický brankář pak držel nováčka soutěže nad vodou, když zlikvidoval sólový únik Marka. Místo, aby Benešov své vedení navýšil, velmi hloupě inkasoval. V 45. minutě dostal Minařík malou domů, mizernou nahrávkou ale našel přímo kopačky Příhonského, který tvrdě trestal - 1:1. Okamžitě po rozehrání odpískal sudí první poločas.

Benešov odpadl, Dobkovice zápas otočily

Do druhé půle nastoupili benešovští hráči viditelně nervózní. Místo jednoduchého fotbalu si situaci komplikovali, Dobkovice byly v této fázi duelu lepším celkem. A v 72. minutě jim Vít Fous vystřelil tři body - 1:2. Když pak hosté další tutovku spálili, na výsledku se nic neměnilo. Benešov si po změně stran vyloženou šanci nevytvořil a dohrál zápas v útlumu.



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Ztratili jsme vyhraný zápas. Po poločase to mělo být o tři góly, místo toho přijde hrubka našeho brankáře a soupeř lacino vyrovnal. Po změně stran byly Dobkovice lepší, my úplně vypadli ze hry, hráli komplikovaně a do šance se už nedostali."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Jsme hodně spokojení, jelikož nás bylo prakticky jedenáct. V první půli byl lepší Benešov, podržel nás brankář Vlk. Po změně stran už jsme lépe kombinovali, byli lepší a podle mého názoru zaslouženě zvítězili."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - K. Pařízek [-] , D. Mottl [-] , M. Hora [-] , F. Kropáč [-] (77. P. Ondrejkovič [-] ) - R. Horvát [-] , M. Sihelník [-] (78. V. Verbíř [-] ) , J. Jäger [-] - D. Marek [-] - L. Krédl [-] , J. Staněk [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - D. Roshi [-] , V. Fous [-] , M. Dvořák [-] , J. Řeháček [-] (77. Z. Štol [-] ) , D. Příhonský [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , M. Lohnický [-] , T. Dyrynk [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 53. J. Jäger , 54. L. Krédl , 79. M. Sihelník - 33. D. Roshi , 34. D. Příhonský .
Místo: Benešov nad Ploučnicí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Matys Bohuslav - HRUBÝ Pavel, PILECKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.