P. Rážek 47.
P. Tůma 73.
F. Kutzler 84. (p.)
3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty poskočily na druhé místo, Straškov jim ale zatápěl


Branky


47. P. Rážek , 73. P. Tůma , 84. F. Kutzler (p.) - 63. A. Blažek
0

Domácí favorit málem doplatil na spálené šance z prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Straškov v první půli držel brankář Doležal

Úvodní část hry patřila Českým Kopistům. Domácí si vytvořili čtyři obrovské šance, ale i díky dobře chytajícímu Doležalovi se skóre neměnilo.

Straškov se zlepšil, přesto dostal tři branky

Po příchodu z kabin se obraz hry změnil. Hosté zlepšili hru a přicházely i šance. Jenže ve 47. minutě se po nevinné akci dostali do vedení domácí, prvním střelcem byl Rážek. Po hodině hry ale vyrovnal Blažek, který se trefil přímo z rohového kopu. V tu chvíli to vypadalo, že Straškov zápas otočí. Jenže přišla 73. minuta. Domácí předvedli na pravé straně hřiště pěknou akci, do vápna přilétl centr, který přetavil v gól hlavičkující Tůma. Definitivní razítko na domácí vítězství přidal šest minut před koncem František Kutzler, který proměnil pokutový kop po faulu na Petra Podaného.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší, ale zradila nás koncovka. Druhý poločas byl vyrovnanější, ale kluci to bojovností a chutí zvítězit vydřeli. Za to jim patří mé poděkování."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Kopisty byly v první půli lepší, nás podržel brankář Dvořák. Když jsme vyrovnali, tak jsem věřil, že to otočíme. Položila nás hloupá branka, pak už si to domácí pohlídali."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] (87. J. Šumichrast [-] ) , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , J. Krejza [-] (46. D. Kunert [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-] (46. M. Krejza [-] )

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - P. Kloub [-] , V. Sekera [-] , L. Pokorný [-] , A. Blažek [-] , T. Voves [-] (46. V. Mareš [-] ) , J. Novotný [-] , O. Švec [-] (79. M. Turek [-] ) , I. Cibulka [-] , V. Vlastník [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 57. L. Podaný , 86. T. Plzák - 40. I. Cibulka .
Místo: České Kopisty. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Husar Vladislav - HOLEC Ladislav, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.