2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřická rezerva opět udeřila v samotném závěru


Branky


0

O výhře 2:1 nad Lukavcem rozhodl v 90. minutě z přímého kopu Marek Horvát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první půli byl k vidění rychlý a útočný fotbal

Oba týmy od začátku hrály útočně, šance byly na obou stranách, domácí jich měli o trošičku více. Do vedení se dostali v 35. minutě. Lukavec chyboval ve středu pole, přišlo rychlé domácí přečíslení. K míči se dostal Marek Horvát, udělal obránci kličku a krásnou střelou pod břevno dostal Litoměřice do vedení. Radost domácím vydržela pár minut, neboť v 38. minutě litoměřická obrana zapomněla na Šenfeldra, který hlavičkou vyrovnal.

Rozhodl faul a přímý kop Marka Horváta

Začátek druhé půle patřil Litoměřicím, Lukavec pak srovnal hru. Domácí nastřelili tyč a břevno, Lukavec také jednou orazítkoval tyč. Když už utkání směřovalo k remíze a pokutovým kopům, vyrobili hosté těsně před vápnem faul. K trestnému kopu se postavil Marek Horvát a střelou před zeď v 90. minutě rozhodl o domácí výhře.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Bania, vedoucí FK Litoměřice: "K vidění byl moc hezký zápas, oba celky se soustředily výhradně na fotbal. Asi jsme o ten jeden gól byli prostě lepší, hosté byli na konci hodně smutní."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Klukům nemohu nic vytknout, jsme hodně zklamaní. Hrál se pěkný a útočný fotbal, divákům se to muselo líbit. Bohužel pro nás to mělo velmi trpký konec."



Sestavy


FK Litoměřicko B
M. Pechatý [-] - D. Pekař [-] , M. Horváth [-] , P. Hýř [-] , M. Císař [-] , J. Koranda [-] (24. M. Zákravský [-] ) , J. Horváth [-] (46. M. Novotný [-] ) , T. Hruška [-] , M. Janča [-] , R. Páša [-] , M. Letafka [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] (46. T. Gajdoš [-] ) , V. Manda [-] , J. Šenfeldr [-] (67. R. Štěpán [-] ) , J. Quaiser [-] , J. Mišani [-] , M. Richtr [-] , T. Engl [-]

Místo: Mlékojedy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - EICHLER Martin, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.