Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov zaskočil vedoucí Libochovice a odvezl si dva body


0

V souboji dvou útočně laděných celků se nakonec body dělily, ten bonusový pak vybojoval Oldřichov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libochovice se nemohly dostat do zápasu

V úvodu utkání měli mírnou převahu hosté, což vyjádřil gólově ve 12. minutě Holubička. Domácí v závěru poločasu zvýšili tempo, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

Matěj Řezníček se stal zachráncem

V úvodu druhé půle pokračovali domácí v tlaku, ale ani tak sem jim nepodařilo vyrovnat. Následovala obrovská šance Oldřichova. Sedláček s Holubičkou se řítili sami na domácího brankáře. Jejich kombinaci však v poslední chvíli srazil vracející se stoper Libochovic na břevno. To hosty mrzelo o to víc, protože nedlouho poté, konkrétně v 65.minutě vyrovnal domácí Řezníček, který se prosadil hlavou do protipohybu Netolického. Od té doby se hrálo opatrně až do 86. minuty, kdy se hostům podařilo vyslat do úniku Holuba, který vrátil Oldřichovu vedení. Bod pro domácí zachránil v poslední vteřině utkání opět Řezníček, jehož střela zapadla za tyč brankáře Vaňka. V penaltách pak byl šťastnější Oldřichov.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bylo to asi naše nejhorší utkání v sezóně. S předvedenou hrou a výsledkem nejsem spokojený. Jako by hráči soupeře podcenili a skoro celý zápas se nemohli dostat do zápasu. Ještě, že jsme urvali ten bod."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, obránce TJ Oldřichov: "Vzhledem k vývoji utkání, předvedené hře a vývoji v tabulce je zisk dvou bodů spíše zklamáním."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - J. Jopa [-] (46. T. Zůna [-] ) , O. Novák [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] - T. Urban [-] (46. J. Košťál [-] ) , F. Červený [-] , P. Tuček [-] , M. Hudik [-] - O. Hudik [-] , M. Řezníček [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - P. Holub [-] , J. Novák [-] , J. Sláma [-] , J. Voráček [-] , R. Tomáš [-] - J. Doležal [-] (23. P. Smrkovský [-] ) , A. Veselý [-] - P. Sedláček [-] , T. Holubička [-] , P. Giňa [-] (75. J. Rosocha [-] )

ŽK: 65. F. Červený , 67. O. Hudik .
Místo: Libochovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Teska Miroslav - MECL Petr, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.