Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice si po ostudě v Oldřichově napravily reputaci


Branky


0

V domácím prostředí totiž po velmi dobrém výkonu přejely Bezděkov 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Mikina po půl hodině slavil hattrick

Domácí na svého soupeře vlétli od samého začátku a ve třetí minutě se mohl radovat, svůj velký střelecký den totiž načal Tomáš Mikina. Ten samý hráč se trefil ve 20. minutě a svůj důraz uplatnil i ve 34. minutě. V jeho případě se obrana Bezděkova nepoučila. Hosty tak trochu vrátil do zápasu Vodrážka, který využil domácí chyby a snížil na poločasových 3:1.

Pokutový kop odvál bezděkovské naděje

V úvodu druhé půle Liběšice napadly rozehrávku Bezděkova, míč se dostal do vápna, kde si ho převzal Mikina. Ten byl následně faulován a nařízenou penaltu se štěstím nadvakrát proměnil Karel Knop. V domácím dresu nadále řádil Mikina, kterému hostující obránci opět nechali prostor a počtvrté za to pykali. Nejhezčí akci celého zápasu si domácí nechali na 78. minutu. Bezděkovský kat Tomáš Mikina předložil Brabencovi lahůdkovou přihrávku a ten šestou trefou uzavřel skóre na konečných 6:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Jaroslav Bula, trenér SK Liběšice: "Naše výkony byly proti Oldřichovu jako den a noc. Náš tým předvedl poctivou práci a zodpovědný výkon na všech postech. Třešničkou na dortu byl výkon Tomáš Mikiny. Bezděkov se ale i za nepříznivého stavu snažil a ukázal nám, že se dá prohrát i se ctí."




Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - J. Hambálek [-] , R. Knop [-] , M. Žiška [-] , K. Knop [-] , T. Mikina [-] , P. Brabenec [-] , V. Petrus [-] , M. Novotný [-] , J. Nepovím [-] (46. V. Kozel [-] ) , P. Blažíček [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - F. Vodrážka [-] (89. R. Jirásek [-] ) , O. Čížek [-] (88. P. Čermák [-] ) , L. Pištora [-] (46. R. Andres [-] ) , M. Strýhal [-] (46. P. Klepáč [-] ) , J. Svoboda [-] , B. Matoušek [-] , O. Čaněk [-] , F. Hendrich [-] , J. Řezníček [-] (46. P. Krása [-] ) , P. Job [-]

ŽK: 45. P. Blažíček - 16. O. Čaněk , 76. J. Svoboda , 83. P. Job .
Místo: Liběšice. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Kloub Lukáš - DVORSKÝ Vojtěch, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.