4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný výkon Bohušovic jim vynesl další tři body


Branky


0

Bohušovice si chtěli připsat další tři body, ikdyž hráli proti těžkému soupeři z Budyně a příbližit se tak čelu tabulky. Za to Budyně chtěla navázat v tomto kole na minulou výhru a připsat si další.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první polovina pro Bohušovice

Bohušovice chtěli začít zápas, tak aby fanoušci kteří dorazili měli radost a to se jim povedlo přímo ukázkově. Od začátku zápasu velmi rychle napadali a snažili se ihned hrozit před bránou Budyně a hned první akce ve 4. minutě jim přinesla možnost gólových oslav, jelikož se prosadil po krásné kombinační akci domácí Jan Mikoláš a otevřel skóre zápasu. Po velmi vydařeném úvodu utkání nadále Bohušovice tlačili svého soupeře a ohrožovali ho především individuálními pokusy. Další šance přišla v 9. minutě, kdy se pokusil střílet Ortbauer, ale střílel těsně mimo. O chvilku později se už ale přeci jen mohli radovat domácí hráči a fanoušci znovu. Po vydařeném centru do vápna se prosadil chladnokrevně Jakub Gaube a ukázal, že v této sezóně má zatím velmi dobrou formu,byla to již jeho sedmá branka. Budyně se snažila s výsledkem něco udělat, ale příliš kazila a soupeř byl do těchto chvil výrazně kvalitnější. V 19. minutě navíc zvýšil na 3:0 Jakub Ortbauer, když se prosadil po individuální akci zakončené přesně k tyči. Hra poté se trochu uklidnila a i hosté se pokoušeli o útočné výpady, ale domácí obrana si vždy poradila. Až 38. minuta přinesla další brankovou situaci, dokázal se prosadit Brůža David a ustanovil stav prvního poločasu na 4:0. 

Bohušovice kontrolují hru a kráčí k vítězství

Do druhé půle nastoupili hráči Bohušovic v již pomalejším tempu a snažili se spíše držet míč a nepouštět soupeře do žádné větší šance. V 55. minutě se o dalekonosnou střelu pokoušel Jakub Ortbauer, ale střela byla nepřesná. Poté se pokusila i Budyně zahrozit z dálky, střelu zkoušel Munzar, ale letěla o kus vedle brány. Druhá polovina už nebyla plná šancí jako ta první a bylo to především hráči Bohušovic, kteří měli již nahráno. Ještě zajímavá situace přišla v 78. minutě, kdy se zkoušel prosadit Jakub Ortbauer, ale ani on se nedokázal prosadit. Po výborném výkonu v první půli vyhráli Bohušovice 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktorie Budyně nad Ohří
Jiří Politeo (hráč Budyně): "Dneska jsem neměli vůbec šanci, soupeř byl o třídu lepší a musíme se do dalšího zápasu výrazně zlepšit, dneska to byl špatný výkon"



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Baloun [-] , J. Martínek [-] , P. Koblížek [-] , R. Valenta [-] - M. Dalešický [-] , D. Brůža [-] , J. Gaube [-] (69. L. Trnka [-] ) , P. Dráb [-] - J. Ortbauer [-] , J. Mikoláš [-] (65. D. Šikner [-] ) -

TJ Viktorie Budyně nad Ohří
J. Rázek [-] - J. Krpeš [-] , J. Politeo [-] (9. J. Brabec [-] ) , L. Kokeš [-] (57. M. Škobis [-] ) , M. Červený [-] - M. Politeo [-] (69. D. Kouba [-] ) , F. Drátovník [-] , J. Politeo [-] , J. Kekule [-] - Z. Munzar [-] , T. Červený [-] -

ŽK: 36. M. Dalešický , 63. O. Baloun - 21. L. Kokeš , 44. T. Červený .
Místo: Bohušovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hořejší Jaroslav - FOJTA Vladimír, OŽDAN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku