Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Travčice se ani v 7. kole nedokázali probojovat k vítězství a prohrávají 1:5


Branky


0

Domácí se chtěli vymanit ze špatné série, kdy z pěti zápasů získali pouze bod, naproti tomu Polepy chtěli potvrdit zlepšující se formu a dosáhnout na druhé vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný první poločas ze strany Travčic rozhodl utkání

Travčice nastoupili do zápasu aktivněji než hostující celek a snažili se hrát rychlý kombinační fotbal a to přineslo hned v 7. minutě nebezpečnou střelu domácích proti které se vyznamenal hostující brankář Stanislav Procházka. Začátek rozhodně patřil domácím a to přineslo první golovou šanci, kdy Tyle zkoušel překonat brankáře Procházku, ale jeho pokus směřoval těsně nad branku. Travčice si vypracovali ve 21. minutě další velkou šanci, ale doplatili možná na nedostatek zkušeností hráčů a hlavička domácího hráče skončila těsně vedle tyče branky Polep. Polepy se poté začali dostávat více do zápasu a velmi nebezpečný byl útočník Martin Trojánek, který domácí obranu neustále zaměstnával. Hostující celek, který se po delší době sešel v plném počtu využil ve 42. minutě krásný rohový kop a hlavou se prosadil Tomáš Myšák. Domácí celek byl brankou těsně před koncem poločasu rozhozen a hned z rozehrávky udělali velkou chybu, kdy míč získal jeden z hostujících hráču a přihrál do běhu Janu Vodičkovi, který se v zakončení nemýlil a zvýšil na 2:0. Hráči Travčič naprosto nezvládli koncovku prvního poločasu a i přes velmi dobrý výkon v úvodu zápasu šli do kabin za nepříznívého stavu. 

V euforii hrající Polepy přidávali další branky ve druhé půli

Do druhé půle nastoupili hráči Polep zjevně velmi potěšeni koncem prvního poločasu a byli mnohem aktivnějším týmem. Hned v úvodu druhé půle střílel nebezpečně Trojánek, ale jeho střela skončila metr vedle pravé tyče. Tentýž hráč si to ale vynahradil v 57. minutě, kdy se prosadil sám před brankářem a zaslouženě zvýšil na 3:0. Domácí celek se poté trochu oklepal z nepříznivého stavu a snažil se útočit především po lajnách hříště, nebezpečný centr do vápna vyslal v 64. minutě Tomáš Tyle. Zvýšené nasazení domácích hráču se vyplatilo v 70 minutě, kdy se po načechraném centru z levé strany hřiště prosadil na vápně číhající Tomáš Tyle - zasloužená branka a stav 1:3. Poté tempo trochu opadlo a hráči si nedokázali vypracovat žádnou brankovou příležitost. Až v samém závěru utkání Polepy ještě přitlačili na soupeře a v 82. minutě se po centru z levé strany prosadil Michal Pátek. Branka na 1:4 už zcela položila domácí celek a v 90. minutě toho dokázal využít obránce Grepl Jakub, který povedenou střelou překonal brankáře Maruniaka a zvýšil na konečných 1:5. 



Ohlasy k zápasu


FK Travčice
Jan Ryttich (trenér FK Travčice): "Nedokázali jsme na začátku proměnit dvě tutovky a to nás dostalo psychicky dolů, velká chyba byla na konci 1. poločasu, kdy jsme dostali dva zbytečné góly. Máme ještě mladý tým, tak se z toho musí poučit a nabrat zkušenosti."

FK Polepy
Stanislav Kovárna ( trenér Polepy): "Konečně jsme se sešli v plném počtu a dokázali jsme využít naše šance, především v první půli ty dvě branky byly velmi důležité. Dobrý výkon celého týmu."



Sestavy


FK Travčice
F. Maruniak [-] - M. Kozák [-] (54. J. Zimandl [-] ) , M. Serbený [-] , Z. Sedlák [-] (35. V. Manda [-] ) , T. Tyle [-] , D. Mazánek [-] , J. Starý [-] , M. Přibyl [-] , J. Kofr [-] , R. Kašák [-] , V. Pergl [-]

FK Polepy
S. Procházka [-] - T. Myšák [-] , J. Grepl [-] , V. Záveský [-] , O. Porš [-] , L. Horáček [-] - J. Vodička [-] , M. Pátek [-] , P. Hoznědl [-] , P. Matuška [-] - M. Trojánek [-]

ŽK: 71. D. Mazánek - 86. M. Trojánek .
Místo: Travčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Starý Milan - MOJŽIŠ David, NEDOROST Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 20 73:16 54
2 Podřipan Rovné 20 58:22 50
3 Hoštka 20 90:34 48
4 SK Libotenice 20 43:33 39
5 SK Liběšice B 20 39:43 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 23
2 Vladimír Flégl 20
3 Tomáš Juraš 19
4 Dominik Pešek 17
5 Lukáš Sedláček 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 83 59,3% 1
2 Jiří Klik 83 65,9% 3
3 Radek Hruška 51 38,6% 0
4 Miroslav Liška 21 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku