Místní derby v Roštění skončilo remízou, na penalty uspěli hosté


Branky


56. S. Škrabana (p.) - 86. R. Zmeškal
0

V Roštění se hrálo v neděli odpoledne za ideálního počasí místní derby, které přilákalo početnou diváckou návštěvu a na 150 fanoušků v první půli branku nevidělo. Ve druhém poločasu šel domácí tým do vedení z pokutového kopu. Za hosty srovnal až v samotném závěru Zmeškal. V penaltovém rozstřelu se štěstí usmálo na hostující tým z Kostelce u Holešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

První poločas nebyl pro oko diváka moc pohledný. Hrálo se prakticky jen mezi šestnáctkami. Obě mužstva si přesto vytvořila několik příležitostí, ovšem žádné nebyly využity. Oba brankáři byli pozorní a řada střel se ještě mezi tři tyče nevešla. Bylo poznat, že se jedná o začátek sezony a ve hře se objevovala množství nepřesností a špatných přihrávek. Poločas tedy skončil bez branek a o výsledku derby se tak mělo rozhodnout ve druhém dějství. Fotbalu chybělo totiž to pravé koření a to branky.

Za domácí se trefil z penalty Škrabana, hosté ve finiši vyrovnali

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a po závaru před brankou Kostelce u Holešova pískl v 56. minutě rozhodčí Číž pokutový kop. Hosté vehementně protestovali, ale to jim nebylo nic platné. K míči se postavil Škrabana a prostřelil brankáře Valouška. Roštění tak získalo za svoji aktivitu vedení 1:0. Hosté odpověděli přeskupením řad a nadechli se k náporu. Ten stále sílil, domácí tým na to reagoval posláním na hřiště zkušeného Zakopala. V závěru vsadili hosté už vše na jednu kartu a k vyrovnání byli stále blízko. To přišlo až čtyři minuty před koncem, z kopaček Zmeškala. Utkání tak v základní hrací době skončilo patrně zaslouženou remízou. Zápas tak nakonec dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém jsme byli šťastnější hosté.

Na penalty vyhráli hráči Kostelce u Holešova

Zápas nakonec dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém jsme byli šťastnější hosté z Kostelce u Holešova a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Náš tým podstoupil během zimy velkou změnu kádru a stále potřebujeme více času na adaptaci. Utkání se ze začátku vyvíjelo velmi opatrně, na míči byli hlavně hosté. Došlo i k několika šancím na obou stranách, ale buď jim scházela dostatečná přesnost nebo razance. Po půli se naše hra trošku zlepšila a vyústila v penaltu kterou jsme proměnili. Bohužel pro náš tým hosté pět minut před koncem po standardní situaci vyrovnali a sebrali nám tak tři body, které jsme měli na dosah. Zápas byl dle mého zaslouženě remízový a následné penalty už pak byli loterií, ze které vyšli šťastněji hosté.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Naše vítězství 1:2 na penalty bylo si myslím zasloužené. První poločas nebyl pro oko diváka moc pohledný. Hrálo se prakticky jen mezi šestnáctkami. Obě mužstva si přesto vytvořila několik příležitostí, ovšem žádné nebyly využity. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a po závaru před naší brankou se po souboji v pokutovém území skácel domácí útočník na zem a rozhodčí k překvapení všech zapískal penaltu, kterou domácí proměnili. Ve zbytku zápasu jsme se vrhli do útočení a 5 minut před koncem jsme zaslouženě vyrovnali po standardní situaci. Do závěrečného hvizdu jsme mohli nakonec výsledek obrátit v náš prospěch, ale nebyli jsme přesní v koncovce. Zápas nakonec dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém jsme byli šťastnější a odvážíme si z Roštění bod navíc.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - P. Szeliga [-] , V. Jurásek [-] , M. Žigmund [-] (75. L. Zakopal [-] ) , O. Jirsa [-] , R. Zapletal [-] , J. Vlkolenszki [-] , R. Šilhár [-] , T. Petrskovský [-] , P. Jenáček [-] , S. Škrabana [-] (78. F. Vybíral [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - L. Odložilík [-] (72. O. Lahola [-] ) , M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , R. Přikryl [-] , J. Hradil [-] (58. M. Ballnér [-] ) , T. Marek [-] , D. Marek [-] , M. Hradil [-] (90. M. Ragoš [-] ) , R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-]

ŽK: 29. P. Szeliga , 63. O. Jirsa , 80. R. Šilhár - 56. R. Zmeškal , 64. M. Darebník , 90. T. Marek .
Hráči zápasu: R. Zapletal - T. Marek .
Místo: Roštění. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - ZAPLETAL Jan, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku