3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav v předehrávce jara porazila Jaroměřice a s trenérem Havlíčkem se rozloučila vítězně


Branky


26. L. Adamec , 38. J. Vopršal (p.) , 80. S. Pochop - 54. M. Neumann , 73. M. Hutař
0

Jedním z mnoha zápasů, které skončily v 1. kole výsledkem 1:1, byl duel Jaroměřic a Přibyslavi. Odveta byla naplánovaná na dnešek, první listopadovou sobotu. Tento víkend se hraje kompletní předehrávka prvního jarního kola, což je vzhledem k panujícímu počasí rozumné řešení. Jaroměřice si přivezly slušnou formu, což k přihlédnutí ke střelecké produktivitě Přibyslavi v domácím prostředí slibovalo zajímavou podívanou. Oba celky příznivce nezklamaly, v zajímavém utkání padlo pět branek, šťastnější byli domácí, pro které tři body vystřelil deset minut před koncem střídající Pochop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení a přesilovka domácích žádné drama nenaznačovaly

Přibyslav musela opět před zápasem řešit problémy se sestavou. Tentokráte nebyli k dispozici z různých důvodů žádní brankáři, do branky se tak musel postavit obránce béčka Bohumil Mokrý. Od úvodu se na těžkém terénu hrálo mezi vápny. První šanci měli hosté po rohovém kopu, ale Mokrý nepříjemnou hlavičku vyrazil. V 15. minutě utekl obráncům Matěj Vopršal, udělal kličku gólmanovi hostí a jeho střelu do brány zastavil na brankové čáře hostující stoper. O chvíli později vystřelil P. Škacha o pár decimetrů vedle. Ve 25. minutě se už domácí radovali, centr L. Vykoukala našel hlavu Lukáše Adamce a domácí vedli 1:0. Ve 36. minutě zajel hostující Hošek do domácího obránce nevybíravým skluzem a v následné rozmíšce navíc srazil dalšího hráče k zemi a musel se poroučet do sprch. O dvě minuty později byl faulovaný M. Krčál a Vopršal Jaromír zvýšil na 2:0. Další šance zůstaly nevyužity a do kabin se šlo za stavu 2:0.

Jaroměřice se v deseti lidech vzchopily

Druhé dějství nezačalo pro Přibyslav nejlépe. V 50. minutě zajel ostře D. Karásek do domácí Krčála, uviděl pouze žlutou kartu a domácí kapitán musel nuceně střídat. Od té doby hrála Přibyslav v křeči, kterou hosté potrestali dvěma křídelními akcemi Dana Hověze, po niž zakončovali Miloš Neumann v 54. minutě a za necelých dvacet minut i Martin Hutař – rázem to bylo 2:2. Domácí se poté zvedli a v 80. minutě si vzali vedení zpět, to když výhru vystřelil střídající Stanislav Pochop3:2. Hosté se už na nic nezmohli, Přibyslav dotáhla výhru do konce a přezimuje na parádní čtvrté příčce! I přest to na domácí lavičce skončil trenér Radek Havlíček.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Poslední vystoupení v roce jsme chtěli zvládnout a bojovností a přístupem to nakonec i urvali. Měli jsme opět problém se sestavou, do branky musel dokonce obránce béčka! Zápas jsme rozehráli dobře, aktivně a vedli 2:0. Měli jsme však využít více šancí, pak se nám to vymstilo, soupeř se vrátil do zápasu a my najednou nevěděli chvíli co s tím. Ale kluci do toho dali srdíčko a vedení jsme si vzali zpět. Pak už jsme si to pohlídali...

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Nesehráli jsme povedený zápas. Na mokrém terénu jsme po celý zápas tahali za kratší konec, z čehož rezultovala i červená karta. A i když jsme dokázali dohnat dvougólové manko, tak jsme byli pod takovým tlakem, že to domácí logicky využili. Zaslouženě jsme prohráli, citelně nám chyběl Čermák..



Sestavy


SK Přibyslav
B. Mokrý [-] - M. Ondra [-] (74. J. Imramovský [-] ) , J. Vopršal [-] , T. Musil [-] , J. Flekal [-] (74. S. Pochop [-] ) - L. Vykoukal [-] , M. Vopršal [-] , M. Krčál [-] (51. M. Jaroš [-] ) , M. Rosický [-] - P. Škacha [-] , L. Adamec [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - T. Hambálek [-] , F. Svoboda [-] (46. J. Fruhauf [-] ) , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] - M. Hutař [-] , Z. Melán [-] (68. J. Stejskal [-] ) , D. Hověz [-] , M. Křivánek [-] - M. Neumann [-] , M. Hošek [-]

ŽK: 32. J. Vopršal , 67. M. Vopršal , 72. L. Vykoukal - 25. M. Neumann , 36. M. Hošek , 37. D. Hověz , 49. D. Karásek , 78. M. Hutař . ČK: 36. M. Hošek .
Hráči zápasu: B. Mokrý , P. Škacha - K. Klubal .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.