1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš potvrdila podzimní formu i v Humpolci


Branky


0

Jednoznačný tahák 14. kola se hrál v Humpolci. Zápas místního FK s vedoucí Bíteší přišel na pořad jako poslední z předehrávaného kola, a tak si fotbalový pánbůh nachystal na konec podzimu sladkou třešničku. Domácí se chtěli výhrou jednak přiblížit ze třetí pozice čelu tabulky, a tím také ukončit neporazitelnost hostujícího Spartaku. Ten v prvním vzájemném zápase odvrátil porážku až v poslední minutě a tím možná nastartoval podzimní jízdu, která nakonec neskončila ani dnes v Humpolci. Bíteš zde totiž dokázala vyhrát 3:1 a podtrhla tak skvělý podzim!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec byl aktivnější, ale dostal lekci z produktivity

V Humpolci se dnes hrál vyrovnaný duel, ve kterém však domácí doplatili na chyby při bránění standardních situací hostujícího Spartaku. V úvodu byli domácí i více na míči, jenže ze své aktivity nevytěžili jedinou brankovou příležitost. A tak uhodilo na druhé straně a domácí dostali lekci z produktivity. Ve 32. minutě rozehrála Bíteš roh a důrazný Ladislav Střecha otevřel skóre - 0:1. Domácí se do konce poločasu na odpověď nezmohli, a tak jejich příznivci doufali, že jejich tým o přestávce něco vymyslí.

Bleskový nástup domácích nakonec na body nestačil

To, v co doufali domácí fandové, se skutečně podařilo. Humpolec dobře vystřídal a nově příchozí Filip Kubíček hned po svém příchodu vyrovnal. Ve 47. minutě dorazil do branky centr R. Dalíka - 1:1. Jenže domácí ta euforie z vyrovnávacího gólu rychle přešla. Dvě minuty po vyrovnání rozehráli hosté roh a další nedůraznost v domácí defenzivě potrestal Radek Valsa - 1:2. Humpolcem to otřáslo jen na pár minut, poté se opět hnal za vyrovnáním. Přišly velké šance domácích, ale nejprve D. Šerý netrefil hlavou prázdnou branku a po něm neuspěl ani F. Kubíček, jenž šikovně tečoval střílený balón.S přibývajícím časem domácí hru hodně otevřeli a v závěru potřetí kapitulovali. Soupeř po odpísknutém faulu okamžitě rozehrál a bez obrany jednoduše zvýšil na 1:3 kanonýr Tomáš Dvořák, čímž definitivně pečetil v 90. minutě celý úspěšný podzim Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Zápas rozhodly již po několikáté standartní situace. Nechali jsme si dát ze dvou rohů góly.V poli jsme drželi míč a celkem dobře jsme kombinovali, ze hry jsme i vyrovnali hned na začátku druhého poločasu. Pak se ale projevilo, že soupeř byl po celý zápas důraznější než my a to rozhodlo..

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Humpolec předvedl kvalitní výkon - dobře kombinoval, jejich mladí kluci měli pohyb..My přededli tradičně dobrou defenzívu a zkušeně si počkali.Humpolec hrál fotbal, my trpělivě čekali na svoje příležitosti. Ty jsme využili a zápas i celý podzim dovedli do vítězného konce :)



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Málek [-] , D. Maršík [-] , D. Procházka [-] , D. Alt [-] - D. Šerý [-] , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] (46. F. Kubíček [-] ) , O. Tomovič [-] - R. Dalík [-] (81. J. Benáček [-] ) , M. Kratochvíl [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Horký [-] , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - P. Antoš [-] , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (82. J. Jelínek [-] ) , M. Ivančík [-] - O. Mucha [-] (70. T. Mrňa [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 43. J. Skryja , 65. M. Kratochvíl , 86. D. Alt - 67. T. Nekuda , 78. T. Mrňa , 81. L. Kerber , 87. M. Ivančík , 90. T. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Pikl - R. Valsa , L. Střecha .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.