3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec roli favorita zvládl a zahájil jarní stíhací jízdu


Branky


0

Pokud chce Humpolec ještě zamíchat postupovými kartami, tak musí doma bezpodmínečně vítězit. To se týmu okolo špílmachra Pikla podařilo v prvním jarním utkání naplnit a umazalo z náskoku Bíteše první dva body. Humpolečtí oplatili Okříškám podzimní porážku 1:2 a zvítězili na domácí půdě 3:0, když o výsledku rozhodli těsně před odchodem do šaten a krátce po návratu z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec začal ospale, postupem času však přepnul na vyšší rychlost

Začátek zápasu vyšel lépe trochu překvapivě soupeři. Humpolec hrál nečekaně vlažně a v pomalém tempu. Teprve po čtvrt hodině hry zlepšili domácí pohyb, zpřesnili přihrávky a dostávali se častěji do šestnáctky Okříšek. V 19. minutě Humpolec prvně vážněji zahrozil. D. Šerý obloučkem vyzval J. Pikla a ten šel sám na brankáře, ale střela se mu vůbec nepovedla. Od této chvíle začali být humpolečtí daleko aktivnější a postupně více a více kontrolovali hru. Ve 42. minutě se poprvé měnil stav utkání. Po centru Radima Dalíka se prosadil Filip Kubíček - 1:0. Ještě v nastaveném čase  prvního poločasu zahrozil J.Pikl, jenž se ocitl sám ve velkém vápně. Nikým nehlídán však mířil vysoko nad branku.

Vstup do druhé půle domácí zvládli a zápas kontrolovali až do konce

Druhý poločas začali domácí daleko aktivněji, než ten první. Dvojice Dalík – Kubíček si spolupráci zopakovala a Filip Kubíček svojí druhou brankou v utkání zvýšil v 53. minutě na 2:0. Humpolec se rozehrál a předvedl ještě několik hezkých akcí, ze kterých se další branka neurodila. Domácí příznivci se dočkali až v 80. minutě. Třetí asistencí v zápase našel R. Dalík Jiřího Pikla a ten pohotově zvýšil na konečných 3:0. Humpolec tak vstup do jara zvládl, připsal si sedmou výhru v ročníku a o něco se přiblížil vedoucí Bíteši.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Na začátku nám chvíli trvalo, než se do toho dostaneme. Zhruba 15 minut byl soupeř aktivnější, ale pak jsme se dostali do kýženého tempa a nakonec se nám zápas výsledkově i herně povedl.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: To první jarní utkání bylo pro nás trochu nešťastné. Minimálně 20 minut jsme byli lepším týmem a Humpolec jsme k ničemu nepouštěli. Pak se hra vyrovnala a my inkasovali před odchodem do kabin. To byl důležitý okamžik. Krátce po návratu z kabin jsme inkasovali podruhé a to byl zlomový moment. Hru jsme otevřeli a z toho rezultovaly další šance domácích, při kterých nás Fiala několikrát podržel.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Procházka [-] , J. Málek [-] , D. Maršík [-] (46. J. Benáček [-] ) - D. Šerý [-] (87. A. Beránek [-] ) , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] - F. Kubíček [-] (89. D. Maršík [-] ) , R. Dalík [-] - T. Pícha [-] , R. Nermut [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , T. Binka [-] , Z. Ryšavý [-] - J. Jůza [-] (86. L. Mašek [-] ) , P. Dubský [-] (60. L. Rampír [-] ) , O. Široký [-] (60. L. Rampír [-] ) , M. Dočekal [-] - P. Molák [-] , M. Zeman [-] -

ŽK: 26. D. Procházka , 76. J. Pikl - 43. V. Voda , 87. P. Molák .
Hráči zápasu: D. Procházka , T. Pícha - J. Jůza .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - STANĚK Josef, TOMAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.