2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby urvaly pro sebe Okříšky


Branky


52. P. Molák , 78. M. Zeman - 54. F. Svoboda
0

Kraj Vysočina nepatří svojí rozlohou k největším, a tak není nouze o zápasy, které se dají označit nálepkou derby. A jedno takové se hrálo v 16. kole v Okříškách, kam zavítaly Jaroměřice nad Rokytnou. Domácí minule prohráli, tudíž se chtěli v domácí jarní premiéře uvézt vítězstvím. Navíc s regionálním rivalem. Ale ani hostům nechybělo sebevědomí, na úvod hodně potrápili vedoucí Bíteš, se kterou se nakonec rozešli smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První části dominovali oba brankáři

Okresní derby dvou sousedů v tabulce začali lépe hosté, když se v 9. minutě ocitl sám v pokutovém území domácích hostující D. Hověz , ale jeho střela skončila vedle Fialovi branky. Domácí J. Jůza ve 13. minutě střelou z 20 metrů vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře K. Klubala. O tři minuty později se na hranici vápna uvolnil domácí P. Molák, avšak jeho střela skončila nad hostující brankou. V následujících minutách se většinou hrálo mezi pokutovými územími a diváci se po zbytek poločasu branky nedočkali .

Přetahovanou o obdy rozhodl domácí Zeman

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když v 52. minutě po centru P. Dubského z levé strany a přiťuknutí Radka Ryšavého se míč dostal k Petru Molákovi a ten se štěstím vstřelil vedoucí branku utkání – 1:0. Domácí se ale z vedení dlouho neradovali, v 54. minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči Filip Svoboda a křižnou střelou překonal domácího Fialu – 1:1.  Hosté začali hrozit z trestných kopů, ale domácí obrana v čele s brankářem Fialou jejich pokusy odvrátila. V 78. minutě se po rychlém brejku V. Bastla a jeho nezištné přihrávce dostal k balonu Michal Zeman a nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:1. Domácí si pak vedení do konce utkání taktickou hrou udrželi.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Jaroměřice se ukázaly být zdatným soupeřem. Zápas to byl vyrovnaný, my jsme měli lepší pasáž před první brankou, hosté naopak přitlačili na pilu po vyrovnávacím gólu. Tam nás několik minut přehrávali. Nám se však povedlo střídání a z rychlého brejku dali na 2:1. V závěru jsme byli tím šťastnějším mužstvem.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Pro nás opět smolný zápas. Vyrovnané utkání, které jsme za stavu 1:1 měli rozhodnout, když jsme šli sami na bránu. Místo toho gól na 1:2, prohra a bod ani jeden...



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-] - R. Ryšavý [-] , J. Jůza [-] (63. L. Rampír [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] (88. J. Tekal [-] ) - P. Molák [-] (54. V. Bastl [-] ) , M. Zeman [-] -

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - M. Svoboda [-] , M. Hutař [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - M. Trnka [-] (78. J. Stejskal [-] ) , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] , D. Hověz [-] - M. Prokeš [-] , T. Hambálek [-] -

ŽK: 25. P. Molák , 54. V. Voda - 72. M. Hutař .
Hráči zápasu: V. Voda , J. Jůza - A. Palát .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Dvořák Jan - MACHAČ Lukáš, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.