1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu dvou podzimních komet uspěla Přibyslav


Branky


0

Oba celky na podzim zazářily jako komety, oba se na úkor některých favoritů vyhřívaly na špici tabulky. Oba dnešní rivalové však své premiérové jarní zápasy před týdnem prohráli. Taková byla předzápasová vizitka souboje Přibyslavi se Sapeli Polnou. Oba týmy se potýkají na jaře s absencemi důležitých hráčů, a tak bylo otázkou kdo to zvládne lépe.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas sice bez gólů, bylo se však na co dívat

Domácí vstoupili do utkání aktivně. Již v druhé minutě utkání mohl skórovat domácí stoper M. Strašil, tváří v tvář P. Koubkovi však mířil nad branku. V 7. minutě vyrazil Koubek střelu Adamce mimo své pokutové území a ve 13. minutě byl gólman Sapeláků opět v akci, tentokrát likvidoval hlavičku domácích. Ve 20. minutě byl na hranici šestnáctky faulován hostující J.Szabó, přímý kop F. Dvořáčka skončil těsně nad přibyslavskou svatyní. Zajímavá podívaná pokračovala i nadále. Ve 25. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu, leč píšťalka sudího zůstala němá. Ve 26. minutě se měl opět na pozoru hostující gólman a střelu Strašila z úhlu eliminoval. Ve 32. minutě střílel nebezpečně jako vždy agilní J. Szabo. V 36. minutě mohli hosté skórovat, když P. Matějíček přehlavičkoval domácího gólmana, ten však ještě zvládl situaci zachránit a do kabin se šlo bez branek.

Ofenzivně hraný duel rozhodl Flekal

Druhou půli začali hosté střelou P. Fišera těsně vedle. V 50. minutě měli hosté největší šanci zápasu, ale P. Matějíček tváří tvář golmanovi nezamířil přesně. Jediný gólový moment přišel v 58. minutě.  Domácí skvěle rozebrali hostující obranu a Jan Flekal chladnokrevně překonal Koubka – 1:0. Po tomto gólu Přibyslav zalezla a úporně bránila své vedení. V 66. minutě ji zachránil brankář Pazderka, který vyběhl včas proti Dvořáčkovi. V 71. minutě opět Dvořáček za přispění zdi protáhnul domácího brankáře, který vyrazil s obtížemi na roh. V 80. minutě mohli domácí vítězství stvrdit, jenže J. Vopršal netrefil ideálně hlavičku na malém vápně. V 84. minutě ještě unikal Dvořáček, ale Strašil zatáhl za záchrannou brzdu a za cenu žluté karty nadějnou akci zmařil. Přibyslav tak uhájila nejtěsnější výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, hráč Přibyslavi: Dosáhli jsme velmi cenných tří bodů, které se v konečné tabulce budou hodit! Utkání se nám podařilo rozhodnout z rychlého protiútoku..

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Měli jsme velké problémy se sestavou, někteří zranění obětavě nastoupili. I když samozřejmě výkon nemohl být nijak excelentní, tak jsme odehráli utkání se ctí. Byl to průměrný zápas, ve kterém nás jinak výborný sudí Mička obral dle mého názoru o penaltu a domácím měl vyloučit hráče. Pak rozhodovala také neproměněná šance Pavla Matějíčka a naopak nezodpovědnost při defenzivní práci v 57. minutě. To byly asi nejdůležitější momenty tohoto zápasu.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (66. J. Sibera [-] ) , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (89. A. Vostál [-] ) , S. Pochop [-] , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , P. Svoboda [-] (72. M. Rosický [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Špendlíček [-] (80. V. Musil [-] ) , J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Takács [-] , P. Fišer [-] (64. M. Antoš [-] ) , J. Lokvenc [-] , A. Kovář [-] , J. Vacek [-] , P. Tržil [-] , P. Matějíček [-]

ŽK: 30. L. Vykoukal , 71. J. Sibera , 77. P. Škacha , 85. M. Strašil - 13. J. Szabó , 66. P. Takács .
Hráči zápasu: M. Strašil - P. Matějíček .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČKA Adam - STANĚK Josef, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.