Okříšky v závěru vybojovaly bod s Bíteší


Branky


58. V. Bastl , 82. J. Brabenec (p.) - 30. T. Dvořák , 77. R. Valsa
0

Okříšky mají v poslední době výtečnou formu. V posledních dvou kolech vyhráli shodně 5:1 a z toho pohledu, by se dalo říct, že jsou aktuální týmem s nejlepší fazónou. Dnes to měly potvrdit proti vedoucí Velké Bíteši, která po minulé výhře nad Jemnickem opět bodově poodskočila tabulkovým pronásledovatelům. Jinými slovy - kam jít na prvního máje na krajský fotbal jinam, než do Okříšek..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu domácí Bíteš zatlačili, ale poločas prohráli

Na úvod utkání domácí zatlačili hostující tým před vlastní pokutové území a z tohoto úvodu vytěžili během čtvrt hodiny osm rohových kopů! Hosté se osmělili až ve 21. minutě, když střelu J. Horkého z hranice pokutového území vytěsnil domácí gólman Fiala na roh. Hosté se dočkali vedení ve 30. minutě, když se po trestném kopu dostal k hlavičce kanonýr Tomáš Dvořák a přehodil domácího Fialu- 0:1. S domácími mohlo být ještě hůře. Když se po chybě obrany řítil sám na Fialu hostující D. Rozum, ale domácí brankář jej vychytal. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Okříšky opakovaně prohrávaly, nakonec však bodovaly

Začátek druhého poločasu se odvíjel jako ten první. Domácí se tlačili za vyrovnáním. Toho se nakonec dočkali po dalším rohovém kopu, když po rohu O. Širokého se ve skrumáži hlavou prosadil Vít Bastl – 1:1 v 58. minutě. Domácí mohli přidat další branku, ale rybička Dočkala skončila těsně vedle branky hostů. V 71. minutě se hostující R. Valsa po samostatném úniku dostal až před domácího Fialu, ale jeho střela skončila těsně vedle. V 77. minutě již se hosté dočkali vedení, když se Radek Valsa po nedorozumění domácí obrany již nemýlil a nedal Fialovi šanci- 1:2. Okříšky se po obdržené brance vrhly za vyrovnáním a v 80. minutě se vřítil do hostujícího pokutového území P. Dubský, kde jej faulem zastavil hostující obránce a z následného pokutového kopu vyrovnal Jaroslav Brabenec na konečných 2:2



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Těžké utkání se silným soupeřem. I my jsme však potvrdili zlepšené výkony a tudíž s hrál divácky atraktivní fotbal. My jsme začali lépe první půli, kdy jsme měli tlak a sérii rohů. Hosté naopak začali lépe po změně stran, dostali se do vedení a dobrou kombinační hrou nám zatápěli. Podržel nás Fiala a my pak dokázali dvakrát vyrovnat

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Odvážíme si jeden bod, ale asi jsme tu měli získat body tři. Domácí byli v úvodu lepší a zatlačili nás, ale vzhledem k tomu, že jsme dvakrát vedli a v podstatě si sami dvakrát vyrovnali, tak bych byl spokojenější s výhrou. Ale nepřál nám termín zápasu ani prostředí v Okříškách - nepřesní rozhodčí byli pod tlakem domácích a na hřišti to bylo vidět. Je to za náma a teď budeme chtít získat 9 bodů se soupeři ze spodku tabulky.



Místo: Okříšky. Počet diváků: 200. Rozhodčí: FABEŠ Roman - DOSKOČIL Pavel, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.