2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeláci z Polná potřetí za sebou vyhráli, Herálec naopak ztrácí naději


Branky


0

Pokud se má stát ještě zázrak a Herálec se má v soutěži zachránit, pak musí většinu zbývajících kol vyhrát. A začít by musel hned dnes ve Stáji. Jenomže místní Sapeli Polná se po mizerném úvodu jara probudily a dvě poslední utkání spolehlivě vyhrály. A jelikož Herálec na jaře sice bojuje, ale kromě jedné remízy neboduje, tak se jejich zmrtvýchvstání zdá být nereálné a dnešní výsledek to nakonec i potvrdil..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli v úvodu hosté

V první půli byli překvapivě pohyblivější hosté z Herálce, působili fotbalovějším dojmem a hrozili zejména ostrými centry do šestnáctky. Již ve 2. minutě po stříleném centru hlavičkoval útočník hostí mimo domácí branku. V 19. minutě obešel domácí P. Barák i gólmana, v těžké pozici však skórovat nedokázal. O minutu později pěkně vystřelil levačkou z 25 metrů P. Fišer, gólman hostí M. Severýn jeho střelu kryl. O tři minuty později pálili z hranice penalty herálečtí, gólman P. Koubek byl připraven. Ve 24. minutě opět zahrozili hosté, po průniku skončil míč vedle branky. Ve 28. minutě přišla druhá velká šance domácích, po individuální akci P. Fišera, připravil Filip Dvořáček loženku po J. Szabó, avšak gólman hostí zachránil. V 37. minutě šel ještě z úhlu sám na gólmana opět Szabó, skóre se však do konce poločasu nezměnilo.

Polná se střelecky prosadila a zápas rozhodla

Do druhé půle vstoupili domácí o poznání aktivněji a to i zásluhou střídajícího J. Vacka, který během prvních třech minut třikrát vypálil na branku hostí. K němu se přidal pěknou střelou i F. Dvořáček a hlavičkující P. Fišer. V 53. minutě měl další slibnou příležitost kanonýr Szabó, ale závěrečná střela mu nevyšla. V 58. minutě se připomněli hosté, když po stříleném centru hlavičkoval mimo branku M. Kovář. V 61. minutě se domácí již prosadili. Míč šel po ose P. Fišer – J. Szabó, poté unikl P. Barák a jeho nezištnou přihrávku přetavil v gól Filip Dvořáček – 1:0. O dvě minuty později zachránil před střelcem branky Dvořáčkem gólman hostí. V 77. minutě svoji další šanci Jakub Szabó ještě nedal. Vše si však vynahradil v 79. minutě, kdy po uvolnění od P. Fišera přesným lobem zvýšil na 2:0 pro Sapeláky. V dalších dvou šancích domácích se následně zjevil M. Antoš, šest minut před koncem pak výtečně pálil ze standardky Dvořáček, ale nejlepší hráč hostí - brankář Severýn se již překonat nenechal.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: V první půli jsme byli horším týmem, v druhé půli to již bylo o něčem jiném. Střídající Honza Vacek hru hodně rozhýbal, potom se přidali i ostatní, a přestože jsme spálili fůru šancí, tak jsme nakonec dva góly vstřelili a brali tři body za vítězství.

TJ Sokol Herálec
Miroslav Kučka, trenér Herálce: První poločas byl od nás velice dobrý, vypracovali jsme si pár brankových příležitostí, avšak branku jsme vstřelit nedokázali. Dlouho nás držel i gólman Severýn, ale domácí po změně stran přidali a zápas dvěma góly rozhodli.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] , J. Lokvenc [-] , P. Barák [-] (66. M. Antoš [-] ) , M. Brnický [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-] (46. J. Vacek [-] ) , P. Takács [-]

TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - D. Okurka [-] , O. Černý [-] , J. Hořínek [-] - V. Uchytil [-] , J. Myška [-] (85. M. Chyba [-] ) - M. Ptaszek [-] , M. Boháč [-] , M. Kysilko [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 30. T. Reiterman , 63. J. Lokvenc - 67. J. Hořínek , 72. M. Boháč , 79. M. Kysilko .
Hráči zápasu: P. Koubek , P. Tržil , J. Vacek - M. Severýn .
Místo: Stáj. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dvořák Jan - SVOBODA Jan, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.