Přibyslav v derby vyhořela


Branky


0

Na okresní derby se šlo v neděli odpoledne v Přibyslavi. Místní borci přivítali hosty z nedaleké Chotěboře. Oba celky mají bodově nahráno, a tak si to mohli v určitém poklidu rozdat o vyšší příčky. Domácí by se po výsledkově divokém kole v případě výhry vyhoupli na 3. příčku, ale tam se jim asi moc nechtělo, protože doma naprosto vyhořeli! Chotěboř jim dokonale oplatila podzimní porážku z vlastního hřiště a uštědřila domácím ostudného bůra..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté uštědřili domácím výprask

Diváci přišli v neděli odpoledne d Přibyslavi na bojovný a dramatický fotbal. Byli však zaskočeni, neboť tak jednoznačný zápas čekal při souboji dvou vyrovnaných regionálních soků ze středu tabulky málokdo. Hosté z Chotěboře šli za vítězstvím od úvodních minut a během úvodní desetiminutovky si vytvořili dvoubrankové vedení. Vše odstartoval v 7. minutě Petr Hanousek, který dal poprvé o sobě vědět – 0:1. Hned v 10. minutě se k němu přidal Jiří Hlaváček a s domácími začalo být zle - 0:2. Bez respektu hrající hosté ještě do konce první půle svůj náskok zdvojnásobili. Ve 24. minutě skóroval Ondřej Šimon a za čtvrt hodiny podruhé v zápase udeřil Petr Hanousek – pro domácí hrozivých 0:4.

 

Zápas pod taktovkou Chotěboře

Po první půli svítilo na tabuli hrozivých 0:4 a vzhledem k tomu, že ani jeden z  týmů již v tabulce o nic moc nehraje, tak se v druhé části zápas spíše dohrával. Otrávení domácí nedokázali výsledek korigovat ani jedním zásahem. Za to v pohodě hrající hosté z Chotěboře potěšili svého trenéra Josefa Sourala nejen nulou v kolonce obdržených branek, ale dokázali ještě jednu vstřelit. V 76. minutě se po pěkné akci trefil Miloš Moravec a završil tak střelecký účet zápasu, který pro domácí znamenal hořkou pilulku, na 0:5! Chotěboř tak dokonale oplatila Přibyslavi podzimní porážku ze svého hřiště, kdy museli chotěbořští zkousnout prohru 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Josef Soural. trenér Chotěboře: Ten zápas se nám vydařil hlavně v zakončení, kde jsme byli hodně efektivní. První poločas jsme vyhráli zaslouženě vysoko, byli jsme lepší ve všech směrech. Rozhodlo, že jsme dokázali trestat soupeřovy chyby, kterých nám nabídl tentokrát dost..




Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Jakub, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.