1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 17:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř se rozloučila se sezónou vítězstvím


Branky


0

Jeden z mála zápasů posledního kola,  kde v podstatě o nic nešlo,  se předehrával v pátek v Chotěboři.  Domácí v rozlučce se sezónou přivítali rezervu brodského  Slovanu, která se minimálně na rok s Krajským přeborem loučí..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední derby sezóny začalo opatrně

Na poslední derby sezóny se v Chotěboři šlo již v pátek. V duelu domácích s rezervou brodského Slovanu totiž o nic nešlo, a tak si borci střihli předehrávku, tak aby se o víkendu mohli patřičně rozloučit se sezónou. Úvodní pasáž patřila domácím, kteří byli papírovým favoritem utkání.  Avšak vážnější šanci si tým od Doubravky nevytvořil. Poté hosté hru vyrovnali, ale na jedinou opravdovou šanci první půle si diváci museli počkat až na samotný konec. Gólovou hlavičku Petra Hanouska ale na brankové čáře zkrotil pohotový brankář hostů J. Kubát.

Po změně stran rozhodl bleskově Somerauer

Chotěboři patřil i úvod druhého dějství, za což byli domácí odměněni úvodní a nakonec i rozhodující brankou. Na konci povedené kombinace byl Martin Somerauer, jenž ve 47. minutě utekl po levé straně a prostřelil Kubáta – 1:0. Od té chvíle se vývoj utkání řídil podle not domácí Chotěboře. Ta vnutila hostům svůj styl a diktovala hru. Z několika dobrých možností však nedokázala přidat gólovou pojistku, a tak musela být vzadu až do konce ostražitá. Broďáci však příliš nekousali a poslední prohru v soutěži neodvrátili. Chotěboř tak v domácí rozlučce s ročníkem 2015/16 zvítězila 1:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Měli jsme podle mě více brankových příležitostí a tím pádem jsme zaslouženě vyhráli. I když o nic nešlo, tak se hrálo z obou stran v nasazení, což mě velice potěšilo. Byla to uspokojivá rozlučka se sezónou!

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Havlíčkova Brodu: Domácí byli lepším týmem, měli více příležitostí. My jsme měli opravdovou šanci jen jednu. Naproti tomu měla Chotěboř zejména za stavu 1:0 ještě další šance k navýšení vedení - zaslouženě zvítězila..



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Moravec [-] , O. Bělovský [-] (78. P. Chlad [-] ) , L. Filipský [-] , O. Šimon [-] (72. R. Odvářka [-] ) , P. Hanousek [-] (62. J. Šimoňák [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] (51. J. Fišer [-] ) , L. Burjetka [-] (51. L. Bača [-] ) , V. Halák [-] - M. Švec [-] , M. Báča [-] , D. Fikar [-] , J. Molák [-] - T. Nedvěd [-] , J. Tuhý [-] (84. M. Beránek [-] )

ŽK: 17. P. Novotný , 30. L. Burjetka , 90. J. Fišer .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - ROSICKÝ Jakub, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.