Humpolec jasně vyhrál, ale radost z toho příliš neměl


Branky


0

Nevídná stíhací jízda humpoleckého Áčka a souboj s Bíteší o první příčku dnes vyvrcholily závěrečným kolem! Humpolec doma přivítal Přibyslav a v souběžně hraném utkání zavítala Bíteš do Moravských Budějovic. Humpolec musel za každou cenu Přibyslav porazit a čekat, zda Bíteš ztratí body v Budějovicích..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se rychle ujal vedení, pak ale usnul na vavřínech

Humpolec dával od prvních minut najevo, že poslední domácí zkoušku hodlá složit na výbornou. Hned Ve 3. minutě rozehrál J. Pikl roh a v prostoru penalty vyskočil nejvýš Dominik Procházka – 1:0. Krátce nato, v 5. minutě, zahráli hosté rukou a špílmachr Pikl prověřil brankáře L. Pazderku vydařenou dalekonosnou střelou z 25 metrů. Tentýž hráč přihrál ve 12. minutě za obranu R. Dalíkovi, jenž Piklovi míč vrátil a ten hlavičkoval do břevna! Domácí Přibyslav tlačila, za což hovoří i to, že první střela hostů přišla až ve 22. minutě, a to ještě z velké dálky. Poté se však hosté osmělili a do konce poločasu působili živějším dojmem. Ve 25. minutě domácí gólman T. Kříž jen koukal, jak mu míč prolétl těsně nad břevnem. Ve 30. minutě přibyslavský M. Krčál pálil pro změnu těsně vedle tyče. Poslední větší šanci si před pauzou připravili opět hosté. Ve 38. minutě zakončovali P. Kunc a pak i M. Strašil, ale ani jeden neuspěl.

Bleskový úvod pomohl Humpolci zápas opanovat

Humpolec se o přestávce vzpamatoval a po změně stran bleskově udeřil. Hned ve 47. minutě se k odraženému balonu dostal Radim Dalík, prošel sám středem velkého čtverce a prostřelil brankáře Pazderku -2:0. Povedený vstup favorita uklidnil a hrálo se podle jeho not. V 57. minutě J. Žatečka hlavou přehrál beka, k míči se dostal opět Radim Dalík a lobem překonal brankáře - 3:0. Hosté mohli snížit v 64. minutě, ale obrovskou šanci a následný závar vyřešil brankář T. Kříž společně s D. Altem. V 70. minutě mohl zkompletovat hattrick Dalík, ale po přihrávce D. Maršíka si na Pazderku nepřišel. V 81. minutě agilní Maršík utekl po levé straně, nahrál F.Kubíčkovi, ten přistrčil na penaltu a Jan Skryja upravil na konečných 4:0. Bůra pro hosty pak odmítl J. Pikl, který zahodil v závěru penaltu po faulu na M. Kratochvíla. Humpolec tak zakončil famózní jarní šňůru, ale na víc jak druhé místo to nestačilo..



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Těžký zápas, byly jsme pod tlakem, hodně hráčů ještě takový zápas nehrálo. Chtěli jsme nepokazit naši jarní sérii a pokusit se o malý zázrak a postoupit do divize, ale přitom jsme čekali, jak dopadne utkání v MB. V úvodu nám pomohl rychlý gól, ale potom jsme se z hřiště vytratili a nebyli jsme aktivní. Přibyslav nebyla snad ani lepší, ale zkušenější. Ve 2. půli jsme se hodně zlepšili a jako v předešlých zápasech soupeři docházeli síly, nám určitě pomohl druhý gól, který jsme dali hned na začátku druhého poločasu. Chtěla bych redakci fotbalunas.cz poděkovat za spolupráci a popřát hodně zdaru do další práce a všem hráčům a realizačním týmům KP popřát pěknou dovolenou, hezké počasí a do další sezóny popřát aby se dobře bavili fotbalem!

SK Přibyslav
František Prchal, trenér Přibyslavi: Neodehráli jsme špatný zápas, i přes slepenou sestavu. Dlouho jsme hráli vyrovnaný duel. Rozhodl začátek druhé půle, kde jsme inkasovali dva rychlé góly a na jaře ve velké formě hrající Humpolec si již věděl rady..



Místo: Humpolec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - NOVÁČEK Ivo, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.