3:3
(2:2)
40. F. Wortner (p.)
42. F. Wortner (p.)
64. F. Wortner
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov remizoval doma s Lipníkem


Branky


2. L. Kabelka , 4. Z. Daniel , 54. Z. Daniel - 40. F. Wortner (p.) , 42. F. Wortner (p.) , 64. F. Wortner
0

Ani tři góly Františka Wortnera nestačily na výhru Lipníku, kteří přišli o poslední šanci zahrát ještě o postup do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli sice rychle do vedení, ale hosté dvakrát vyrovnali z penalty

Do Opatova přijel Lipník už asi smířen, že se jej boje o postup do Okresního přeboru nebudou týkat. Lipník totiž nezvládl ani jedno domácí utkání proti celkům z první poloviny tabulky, a tak se mu čelo tabulky vzdálilo. Opatovu se na jaře přeci jen víc daří, takže se očekával vyrovnaný souboj, což dokazuje i těsná výhra Lipníku s podzimní části. Vstup do utkání vyšel domácím náramně. Již ve 2. minutě se trefil domácí kanonýr Ladislav Kabelka po pěkném centru Malíka 1:0. Ve 4. minutě to bylo již 2:0. S podobné akce jako přes kopírák se tentokrát prosadil Zdeněk Daniel 2:0. Až potom se hosté probrali a začali hrát dobrý kombinační fotbal. To vyústilo ve 41. minutě, kdy se po ruce Neckáře kopala penalta, kterou František Wortner proměnil 2:1. Za dvě minuty si tuto dovednostní činnost opět zopakoval a opět úspěšně 2:2.

Oba týmy daly gól

Ve druhé půli hosté zlobili domácí tým svojí kombinační hrou, ale v 54. minutě poslal domácí znovu do vedení po sklepnuté přihrávce Kabelky Zdeněk Daniel 3:2. To už hráli domácí se změněným systémem, kerý tak přinesl svoje ovoce. Hosté však dokázali opět vyrovnat, kdy do prázné branky v 64. minutě doťukával dnes tří brankový František Wortner, i když domácí se dožadovali odpískání ofsidu ze zárodku akce 3:3. Přesto domácí měli rozhodnutí zápasu na kopačkách ale ani Novotný a ani dvakrát Kabelka na Urbana nevyzráli.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Super soupeř. Hrál se velice kvalitní zápas. Svoje šance jsme nedokázali proměňovat, proto jsme získali jenom jeden bod. Nejlepší byl ale dnes pan rozhodčí ...

Hajduk Lipník
Brabenec Tomáš, hráč: Do zápasu jsme vstoupili nešťastně a brzy dvakrát inkasovali. Cením si toho, ze jsme to nezabalili a snažili se s výsledkem něco udělat. Myslím, ze bez 6 hráčů základní sestavy jsme uhráli pro nás přijatelný výsledek.



Sestavy


FK Opatov
O. Hanzal [-] - R. Kabelka [-] , J. Horáček [-] - R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] - M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] - J. Neckář [-] , M. Malík [-]

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] , L. Macháček [-] - S. Roubec [-] (83. T. Kratochvíl [-] ) , M. Skoumal [-] (46. A. Martenek [-] ) , V. Svoboda [-] , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , F. Wortner [-] , J. Kresa [-]

ŽK: 40. J. Neckář - 68. F. Wortner .
Místo: Opatov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KVAISER Jiří (N), POKORNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.