M. Caha 22.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř pouze remizovala v Heralticích


Branky


22. M. Caha - 65. K. Svoboda
0

Nečekanou ztrátu na půdě předposledních Heraltic utrpěl druhý tým tabulky Litohoř. Přesto by je případná výhra ze šlágru příštího kola z Horním Újezdem, posunula blíže k postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili hostující Litohoř

Do Heraltic přijel druhý tým tabulky z Litohoře, pro kterého byl tento zápas veledůležitý. Výhra z tohoto zápasu by totiž znamenala, že by si to ve 24. kole rozdaly týmy Litohoře a Horního Újezdu o přímý postup do Okresního přeboru. Heraltice by však ještě chtěly zabojovat alespoň o dvanáctou příčku, která může i s malou pravděpodobností znamenat udržení v soutěži. Na podzim zvládla Litohoř přestřelku v poměru 5:3. Domácí se svého soupeře, který měl na svém kontě o 39 bodů víc, nezalekli. Hráli vyrovnanou partii. Ze začátku byli aktivnější hosté, ale do vedení poslal domácí Heraltice v 22. minutě nejlépe se orientující ve skrumáži Miloš Caha 1:0. Domácí tým měl další šance, které však zůstaly nevyužity.

Kamil Svoboda pouze vyrovnal

V druhém poločase se snažili hosté o vyrovnání, ale to stále nepřicházelo. Až v 65. minutě utekl po pravé straně Libor Coufal, který přihrávkou pozemi našel zcela osamoceného Kamila Svobodu, který si s nabídnutou příležitostí dokázal chladnokrevně poradit 1:1. Potom hosté ve snaze zvrátit stav ve svůj prospěch, vrhli vše do útoku, z čehož vznikaly okénka v obraně Litohoře a domácí tým šel dvakrát sám na bránu, jenže hostující brankář Josef Pintér svůj tým v důležitých momentech vždy podržel. Zápas tak skončil překvapivou, ale zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Řekl bych, že jsme dneska byli lepším týmem, přesto bod z tohoto zápasu bereme.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Když nedokážeme dát tutové šance nemůžeme vyhrát. V závěru utkání nás podržel náš brankář Josef Pintér.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , M. Caha [-] (87. Z. Veselý [-] ) , L. Píša [-] - Š. Koukal [-] , M. Káčer [-] , J. Hroch [-] , M. Pospíšil [-] - Z. Lazárek [-] , V. Vrtal [-] (46. V. Lazárek [-] ) -

TJ Litohoř
J. Pintér [-] - J. Trávníček [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] - L. Dolanský [-] , D. Punčochář [-] , P. Szabó [-] (77. M. Šafrata [-] ) , K. Svoboda [-] - A. Kabashaj [-] (68. D. Bouda [-] ) - K. Svoboda [-] , L. Coufal [-]

ŽK: 9. J. Hroch - 63. L. Klejdus .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: JURKA Antonín - VELEBA Aleš (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.