3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod si vybojoval příjemnější dokopnou


Branky


3. L. Rapčan (p.) , 29. A. Jirkal , 53. K. Krauskopf
0

To Kameňák nakonec nasbíral na podzim jen dvanáct bodů a bude muset zabrat... Naopak nováček soutěže z Brodu si připsal solidních 19 bodů, když poslední tři si připsal po přesvědčivé výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirkal byl u obou branek

Domácí Dynamo vlétlo do zápasu jako uragán a okamžitě se začalo tlačit do útoku. A hned ve třetí minutě se měnilo skóre. Jirkal převzal míč pár metrů před vápnem a neohroženě vlétnul mezi obránce, jeden z nich ale zatáhnul za záchrannou brzdu a v pokutovém území domácího záložníka srazil k zemi. Z následně nařízené penalty poslal domácí do vedení L. Rapčan – 1:0. Vyšebrodští byli nadále lepší, ale díky své zbrklosti a nepřesnosti se o šance připravovali. Klid do jejich řad přinesl ve 29. minutě opět Jirkal, který si po kolmici ze středu pole převzal míč znovu na hranici vápna, tentokrát byl rychlejší než obránce a s přehledem obstřelil vybíhajícího gólmana – 2:0. Po brance se však zvedli spíše hosté. Hru srovnali, jejich obrana byla pevnější a dokázali ohrozit i domácí svatyni. Ve většině případů ale měli střelci špatně seřízená mířidla. Domácí se do konce poločasu již také neprosadili, a tak se šlo do kabin za ošidného stavu 2:0.

Kameňák se gólu nedočkal

Jenomže Vyšebrodští nenechali své fanoušky na pochybách, že se s nimi chtějí rozloučit výhrou a do druhého poločasu vstoupili stejně jako do toho prvního. Bylo jich plné hřiště a hnali se za vstřelením pojišťující branky. A osm minut po úvodním výkopu se tak stalo. Jirkal výborně přenesl hru z levé strany na pravé osamoceného mladého Rohlíka, který si ale počínal jako zkušený mazák. Vlétnul do vápna, na jeho kraji si poradil jak s vyběhnuvším gólmanem, tak s obráncem hostů a předložil míč před branku Krauskopfovi, který pečetil na 3:0. Druhý poločas si domácí už pohlídali a hosty téměř k ničemu nepustili. Zvýšit mohl ještě Krauskopf, který měl asi největší šanci domácích,ale jeho umístěnou střelu bravurně vyškrábnul u tyče gólman Dudák. Hosté se nakonec mohli dočkat čestného úspěchu,ale proti byla tyč, od které se střela hostujícího forwarda odrazila mimo branku. Domácí odehráli první utkání v sezoně s čistým kontem a zaslouženě si připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): Zápas jsme zvládli velmi dobře. Tentokrát jsme si taktické pokyny plnili téměř bezezbytku a zaslouženě vyhráli. Obrana hrála opět v jiném složení než předešlý zápas, ale tentokrát až na některé nedorazy v první půli, fungovala opravdu výborně. Celkově jsme utkání odehráli velmi kompaktně. Jako hráče zápasu musím určit Aleše Jirkala, který měl prsty ve všech našich brankách. Hlavně jsem velmi rád, že už je konec a můžeme se přes zimu dát dohromady. Náš tým by se dal s nadsázkou označit za lazaret…




Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - T. Dibďák [-] , V. Pomije [-] , P. Prochaska [-] , M. Vančura [-] - J. Rohlík [-] , K. Krauskopf [-] , L. Rapčan [-] , A. Jirkal [-] (85. K. Šerhakl [-] ) , R. Bäuml [-] (71. F. Filip [-] ) - J. Gondek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , M. Samborský [-] , P. Petkov [-] (36. T. Chromý [-] ) , P. Božík [-] - M. Štěpánek [-] , M. Sládek [-] , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] - M. Svobodný [-] (66. V. Kotalík [-] ) , J. Váša [-] (66. O. Bělohlav [-] )

ŽK: 62. J. Gondek , 87. L. Rapčan - 3. D. Průdek .
Hráči zápasu: A. Jirkal .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Brych Jiří - Žurek, Kuchař.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.