2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poločase 2:0, na konci zápasu 2:0... Frymburk je rázem Dřítni na dostřel


Branky


0

Domácí nakročili do jara pravou nohou, když se v 16. minutě trefil Vrátil a druhou branku přidal o patnáct minut později Vágner. To dříteňští střelci zůstali mlčet, o majitelích tří bodů tak bylo jasno...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šisler asistoval u obou branek

Dříteň nepatří k oblíbeným soupeřům Frymburku, ale na tyto prognózy dali svěřenci kouče Mertla rychle zapomenout. Už ve 3. minutě měl šanci domácí Vrátil, Lébl v bráně byl pozorný. Svým pokusem neuspěl ani Koršala. Frymburk měl územní převahu a zaslouženě se dočkal vedoucí branky. Šisler nacentroval míč, za kterým šel důrazně Vrátil a byl proti gólmanovi úspěšný – 1:0. Lébl musel být nadále v pohotovosti, dřítenská obrana pustila do šance Budíka a gólman zachránil svým zákrokem tým Dřítně, když odvrátil na roh. Jenomže z toho stejně podruhé udeřilo. Šisler opět centroval a Vágner už si věděl rady – 2:0. Hosté se nemohli dostat do hry a hlavně směrem dopředu byli naprosto bezzubí, třetí branku na cestu jim mohl přidat Budík, ten ale instinkty kanonýra nepotvrdil.

Dříteň měnila gólmany

Dříteň musela vystřídat do druhé půle na postu brankáře, mezi tyče se postavil Hromada. A i ten si vedl proti Frymburským znamenitě. A že domácí šancí k navýšení skóre měli! Jestli ve hře hostů něco fungovalo, tak to bylo posouvání obrany a chytání soupeře do ofsajdové pasti. Frymburk poté přišel po dohrání od protihráče o zraněného Budíka, možná i proto už další branku proti odevzdanému soupeři, který podal opravdu bezkrevný výkon, nepřidal.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Pro všechny dlouho očekávaný zápas za velmi krásného počasí nám vyšel na výbornou a vyhráli jsme ho naprosto zaslouženě. Je nutno přiznat, že Dříteň nám to velice usnadnila. Byli jsme po celý zápas dominantní a prakticky celý zápas odehráli na polovině soupeře, a je jen naše chyba, že zápas skončil pouze 2:0. Měli jsme totiž tolik šancí, né šancí – tutovek, že by dvojciferné číslo na tabuli po dlouhé době mělo vytížení. Hráli jsme dobře ve všech řadách a jsem rád, že jsme podali takový výkon po ne úplně ideální přípravě. Jediný, koho nemůžu hodnotit je brankář Vítek, který za celý zápas neměl žádnou práci a musel se v bráně pořádně nudit. Zápas pro nás má dvě stinné stránky. První je velmi špatná koncovka, která nás trápila i v přípravných zápasech, a druhá zbytečné zranění kanonýra Budíka, který sice tentokrát v koncovce zklamal, ale minimálně tři týdny bude mimo hru. Nezbývá než věřit, že výborný výkon se nám povede zopakovat v dalších zápasech. Hráči zápasu: Vrátil, Šisler, prakticky celý tým!"

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč): "Přijeli jsme jak mistři světa, bez bojovnosti, bez běhání. Domácí se zaslouženě ujali vedení, přidali druhý gól a de facto bylo po zápase. My jsme si za devadesát minut nevytvořili pořádnou šanci, byl to z naší strany jeden velký chaos, děs běs, furt si myslíme, že hrajeme přáteláky, ale on to už byl bohužel mistrák... Přistoupili jsme k tomu lehkovážně, takže Frymburku na nás stačil nijak extra výkon. Zcela jasně zasloužená výhra domácích. Čím jsme končili na podzim, tak tím jsme začali, trenér měl nějaké výhrady a promluvil nám do duše, snad se to zlepší za týden s Horní Planou, tentokrát to byla bída a utrpení."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , M. Račák [-] , J. Šisler [-] , B. Vágner [-] - D. Račák [-] , T. Kaňa [-] , E. Koršala [-] - Z. Vrátil [-] , L. Matúš [-] (68. J. Rillich [-] ) , S. Budík [-] (76. P. Tichovský [-] ) -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] (46. J. Hromada [-] ) - M. Werner [-] , V. Babka [-] , T. Slepička [-] - O. Šíma [-] (46. L. Pfeffer [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Kovařík [-] , V. Pečenka [-] - L. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] , A. Novák [-] -

ŽK: 47. L. Pfeffer .
Místo: Frymburk. Rozhodčí: Studený Josef - VELECHOVSKÝ Miroslav, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.