2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny vyšly ve Lhenicích naprázdno. Brankově i bodově


Branky


0

Lhenice na druhý pokus pod vedením trenéra Nováka uspěly a vymazaly střelce Trhových Svinů. Ti minule nasázeli devět gólů, tentokrát se ale trefovali jen Lheničtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Iliev nasměroval tým za výhrou

První část střetnutí byla velmi vyrovnaná, Trhové Sviny hrály dobrý kombinační fotbal, měly i dvě gólové šance, ale neproměnily je. A tak šli do vedení brankou ze 41. minuty domácí Lhenice. Přesným střelcem byl Iliev - 1:0.

Ebenhöh oslabil Sviny, neproměněná penalta domácí nemrzela

Lhenice dokázaly ve druhé půli vedení navýšit Prennerem, kterého skvěle vymyšlenou uličkou našel Iliev, a zakončující hráč už si věděl rady, z pěti metrů prostřelil brankáře kolem nohy - 2:0. Lhenice byly na koni a kdepak, že by jen bránily výsledek, dál hrály aktivně dopředu a Vrábek se rozhodně nenudil. Výsledkem tlaku domácího celku byla penalta, kterou ovšem Pořádek neproměnil. Možný pokus Svinů o dramatizaci zápasu hodně zeslabila 73. minuta, kdy ze hřiště po druhé žluté kartě putoval Ebenhöh. Lhenice už si pak v klidu vítězství pohlídali a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): „Oproti minulému týdnu jsme se více starali o hru, než o povídání, zlepšila se úroveň naší hry. Brankou Ilieva se tým uklidnil a za stavu 1:0 jsme šli do druhého poločasu. I v tom jsme dobře pokračovali. I po druhé brance jsme měli tlak a hodně šancí, výjimečně i dost střel na bránu. Po vyloučení hráče Svinů už hosté nebyli vůbec nebezpeční. Výkonem mě zaujal útočník Iliev.“




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - L. Kopf [-] , K. Muška [-] - P. Prenner [-] (90. P. Starý [-] ) , T. Tůma [-] , J. Beran [-] , M. Bednár [-] , J. Růžička [-] - R. Iliev [-] , M. Mahák [-] (86. R. Sura [-] ) , R. Pořádek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , J. Fabián [-] (68. L. Gažák [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] (46. J. Gažák [-] ) , F. Štrachal [-] , P. Randa [-] (58. J. Novák [-] )

ŽK: 27. R. Iliev , 82. P. Prenner - 27. P. Randa , 45. L. Ebenhöh , 62. F. Štrachal , 68. M. Vrábek . ČK: 73. L. Ebenhöh .
Hráči zápasu: R. Iliev .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - TOUCHA Matěj, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.