Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá otočila zápas s Krumlovem a sestupové boje budou hodně zajímavé!


Branky


0

Po čtyřech minutách byl stav 1:1 a už to dalo napovědět, že se v Horní Plané odehraje zajímavý mač. Krumlov po půli vedl, ale pak už se trefoval jen poslední celek tabulky. Horní Planá tak odpověděla na formu Zlivi nejlepším možným způsobem a tyto dva celky dostaly pod tlak Kamenný Újezd, Černou v Pošumaví a v klidu už nemůže být právě ani Krumlov B!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumlov využil nervozity domácího celku

Krumlov se na Horní Planou sešel v silné sestavě a domácí tak v cestě za důležitými body vůbec neměli snadného protivníka. Ale začátek měla Horní Planá vynikající. Nakopnutý balón zprava Kastenmajer už ve 2. minutě zkušeně hlavou srazil na šestnáctku do střely Bednářovi, který už si věděl rady – 1:0. Jenomže hosté stejně rychle odpověděli. Poláček utekl po pravé straně po lajně, naservíroval míč do šestnáctky a míč tečovaný Žilenkem už byla pro brankáře Truhláře neřešitelná práce – 1:1. Domácí poté hodně znervózněli a Krumlov toho využil aktivní hrou ke vstřelení druhé branky.  Ta padla po závaru před domácí brankou, kdy z malého vápna napodruhé dotlačil míč do sítě Rozkošný – 1:2.

Klik dokonal obrat

Horní Planá tak musela dohánět ve druhé půli náskok soupeře. A vyrovnání měl na svědomí v 56. minutě Ryneš, po akci od lajny centroval míč před bránu Kordík a Ryneš umístil míč šikovně k tyči – 2:2. Krumlov v ofenzivě odpadl a spíše se bránil a brzy byl potrestán třetí brankou. Po nákopu před bránu se ze skrumáže prosadil Klik – 3:2. Čtvrtý pojišťovací gól v Kejšarově síti padl v závěru utkání, kdy hostům, kteří už hráli vabank, nevyšel ofsajd systém a domácí šli sami na gólmana, když skóroval Klik – 4:2. Domácí měli i další šance, ale tu nejvyloženější akci chtěli ještě vyšperkovat pro diváky a Ryneš zakončoval z ofsajdu a trenér Souček z toho dvakrát nadšený zrovna nebyl, což dal svým svěřencům najevo. Domácí to ale mrzet nemuselo, po obratu brali vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): „Měli jsme celkem dobrý nástup a vypadalo to, že by to mohlo být dobré. Slyšel jsem všude takové náznaky, že se Krumlov nesejde a kdesi cosi, ale myslím, že postavili silné mužstvo a hráli velice dobře. Fakt mě obrovsky překvapili. Krumlov mívá venku problémy, ale bohužel na Planou se vždy sejde. Pro nás to byl hodně těžký a Krumlov pak byl opravdu lepší, my byli tak špatní… Byli jsme strašně nervózní. Hráli jsme doma a v hlavách kluci měli to, že prostě musí vyhrát, ty tři body byly potřeba. No a Krumlov otočil. O poločase jsme udělali změny, prostřídali. Nebyl to moc pěkný fotbal, spíš velká dřina, vše upracované. Vyrovnali jsme a posledních dvacet minut jsme Krumlov i přehrávali, což se projevilo i gólově. Ale znovu říkám, Krumlov hrál dobrý fotbal a jeho mladí kluci zahráli výborné utkání. Měli jsme s nimi co dělat, ani jsem to nečekal. Zaplaťpánbů za to, co jsme odehráli a máme tři důležité body. Opět všichni dřeli, budu alibistický a jestli někoho dáte do sestavy kola, je to na vás. Byl jsem spokojen se všemi, zvlášť s tím, co jsme předvedli posledních dvacet minut.“

FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Ve druhé půli jsme po individuálních chybách inkasovali, domácím se podařil otočit výsledek a řekl bych, že nakonec celkem po zásluze vyhráli. Dobře zahrál vzadu Vašek Jakeš."



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , A. Vachta [-] , M. Kordík [-] (87. L. Parai [-] ) - D. Kastenmajer [-] (46. A. Kvasnička [-] ) , J. Oškrda [-] , T. Klik [-] , V. Ryneš [-] , M. Bednář [-] (80. T. Komžák [-] ) - P. Schönkypl [-] , F. Švábirt [-] -

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - V. Jakeš [-] , L. Kitzler [-] (84. I. Maurenc [-] ) , P. Vnuk [-] , R. Žilenko [-] , T. Kopřiva [-] (56. P. Bordáč [-] ) , J. Poláček [-] , D. Steinocher [-] , J. Rozkošný [-] (72. D. Augusta [-] ) , J. Lacko [-] , J. Čabaj [-]

Hráči zápasu: T. Klik - V. Jakeš .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - VELECHOVSKÝ Miroslav, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.