Stegbauer z penalty chvíli před koncem rozhodl


Branky


21. V. Mráz , 70. J. Stegbauer , 89. J. Stegbauer (p.) - 10. L. Pfeffer , 81. J. Klimeš
0

Kamenný Újezd se tak dočkal důležitých tří bodů v boji o záchranu. Dříteň byla blízko remíze, když se trefil Klimeš, ale na gól nejzkušenějšího dříteňského borce přišla odpověď matadora ze strany domácího celku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň začala dobře

Hosté nastoupili aktivně a podeseti minutách byli odměněni tím nejsladším způsobem – brankou. Po samostatné akci se dostal do zakončení Pfeffer a proti Dudákovi prokázal dobrou formu – 0:1. PO čtvrthodině hry ale Dříteň upustila od útočné hry a Kameňák byl najednou běhavějším mužstvem. Ve 21. Minutě to bylo 1:1, to když Mráz dostal kolmý pas dopředu, utekl po pravé straně, udělal kličku obránci a zrohu malého vápna prostřelil brankáře Lébla . Vyrovnaný zápas už další velkou příležitost do konce půle nepřinesl.

Kapitán prokázal pevné nervy

Po pětadvaceti minutách vyrovnané hry druhé půle padla třetí branka. A to do hostující sítě. Z levé strany hřiště kopl trestný kop výborně Stegbauer a před bránou přizvedl míč hlavou Petkov (byť je v oficiálním zápise z utkání jako střelec uveden Stegbauer) přesně k zadní tyči – 2:1. Na to ale zareagoval za Dříteň Klimeš, který v 81. minutě srovnal krok na 2:2. Dříteň dokonce mohla strhnoout vedení na svou stranu, jenomže v zakončení zaváhala a tak se mohli radovat domácí. Mráz totiž dostal v 89. minutě dlouhou přihrávku mezi obránce a když už šel prakticky sám na brankáře, byl jasně faulován. Pískala se tak penalta, zodpovědnost na sebe nemohl vzít nikdo jiný, než nejzkušenější domácí hráč Stegbauer a nemýlil se – 3:2. Kapitán tak zajistil domácím tři body a uvidíme, jak moc budou po posledním kole důležité.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): "Konečně to přišlo, i když hra nebyla podle mých představ. Nebylo to z naší strany třeba tak povedené, jako v minulém kole v Plané. Nicméně, získané body jsou pro nás v tuto chvíli opravdu důležité. Vynikající výkon na levé záloze odvedl Jaroslav Píšek. Byl to vyloženě vyroVnaný zápas, Dříteň má slušné, běhavé mužstvo, ale štěstíčko se konečně přiklonilo na naší stranu."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (stoper): „Prvních dvacet minut jsme hráli úplně supr, ujali jsme se zaslouženě vedení 1:0. Po gólu jsme ale totálně přestali hrát, myslím si, že se určitě projevila májka… Přestalo se běhat, bojovat a Kameňák zaslouženě srovnal. O přestávce jsme si to vyříkali, nastoupili jsme, no a bylo to opět jako na konci první půlky… Povedlo se nám Klimešem srovnat, měli pak šance i na výhru, ale bohužel jsme špatně vyřešili útočnou situaci a soupeř se z protiútoku dostal k penaltě, kdy náš bek nezkušeně fauloval. Víc než prohra nás mrzí zranění Tomáše Kovaříka, který asi do konce jara nebude kvůli zranění k dispozici, to byla černá kaňka utkání.“



Místo: K. Újezd. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - HUČÍK Michal, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.