FOTO: Frymburk poprvé v sezóně doma padl!


Branky


0

Góly v utkání padaly pouze v prvním poločase. A více jich dali hosté, Zlivi se tak podařilo jako prvnímu celku v sezóně vyhrát na žhavé frymburské půdě. Hostující celek tak zabral body, které se jistě budou hodit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zliv vedla, i když se mezi sebou její hráči hádali...

Domácí nastoupili ve slepované sestavě, kdy se do brány opět musel postavit hráč z pole Malina, ale trenér Mertl mohl alespoň uvítat v sestavě uzdraveného Koršalu. To hostům chyběl pouze Maňhal. Zliv začala skvěle, když hned v úvodu minutě z dálky vystřelil k tyči Čejka a dostal ji do vedení – 0:1. Následně Zliv hrála aktivně a napadala domácí hráče, a byla lepším týmem. Jenže se stala nepochopitelná věc, kdy se hosté začali nesmyslně dohadovat mezi sebou, z čehož ústila jedna chybná přihrávka za druhou a Frymburk začal tohoto jevu využívat. Domácí začali chodit do nebezpečných brejků a především Koršala rozdával pěkné míče. Při jedné standardní situaci už domácí hráč dával do prázdné branky, ale fantastickým zákrokem zachránil Zlivské Remta. Další příležitost Frymburku už hosté jen odvrátili na velké vápno, kde hezkou umístěnou střelou vyrovnal Milan Račák – 1:1! I nadále se hosté spíše dohadovali, než aby hráli fotbal a už se zdálo, že se poločas dohraje bez šancí, když po rohu dal hlavou pěkný gól Zrun – 1:2. 

Branka už nepadla

Druhy poločas začal ve větším klidu a Zlivští byli lepším týmem a Frymburk přehrávali. Hra se hodně kouskovala a hrálo se spíše od vápna po vápno. Po další standardní situaci měl Frymburk vyloženou šanci, kterou skvěle vytěsnil Remta a z následné dorážky domácí hráč jen přestřelil. Poté následovala už spíše aktivita hráčů Zlivi, kdy jednou šel sám na branku Trnka, ale neproměnil, následně mel dvě vyložené šance Remiáš, opět nic a i následně z malého vápna přestřelil prázdnou Malinovu branku mladý Trnka. Zliv si odvezla zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "V poslední době hrajeme špatně a je to vidět na výsledcích. Je vidět, že zápas v Horní Plané nás může stát mnohem víc ztracených bodů. Máme šest zraněných hráčů a k tomu tři nesmyslné karty okořeněné jak jinak než tvrdšími tresty. Sestavu jsme skládali dost složitě a možná bude hůř. Museli jsme hodně improvizovat a například obrana hrála v tomto složení úplně poprvé. Nedali jsme dohromady ani B tým, který ani neodjel na zápas. Navíc se nám opravdu nedaří a jsme v herním útlumu. K tomu ještě tragická koncovka a průser je na světě. Nedá se nic dělat a musíme to nějak přežít a zlomit. Zliv nám dala lekci z produktivity a to jí stačilo k zisku tří bodů. Myslím, že zápasu by slušela remíza, ale nám se prostě vyrovnat nepodařilo. Nemůžu upřít hráčům snahu, ale to je asi všechno. Tlak jsme si sice vytvořili zejména v závěru, ale byl jalový a hosté nás ani k ohrožení branky nepustili a sami měli z brejků dvě velké šance, které i díky výborným zákrokům našeho mladíčka v bráně Maliny neproměnili."

SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "Nemám chuť se k utkání vůbec vyjadřovat. Předvedli jsme se jako banda komediantů a psychopatů. Co jsme předvedli v první půli, byla z naší strany ostuda. Druhá půle už byla dobrá a byli jsme lepší. Ale takhle se hrát nedá a myslím, že to ani nikoho nebavilo. Krom lidí, ti se museli bavit... Důležité jsou tři body! Chválím rozhodčího, pískal opravdu dobře!"



Místo: Frymburk. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žurek Roman - BRYCH Jiří, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.