Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Netolice vedly, pak už sázel branky jen Frymburk


Branky


0

Důležitá se ukázala Vrátilova branka do šatny, která srovnala stav zápasu. Ve druhé půli pak domácí přidali hned tři branky a Frymburští tak ukázali, že v závěru soutěže zase chytají velmi solidní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrátil dal důležitý gól

Oba týmy mohly hrát bez nervů a utkání libovalo zajímavou podívanou. Netolice hrají v solidní formě, Frymburk přečkal období s množstvím absencí a v závěru soutěže si zase užívá fotbalu. Netolice byly v první půli nebezpečnější v ofenzivě, když si z jinak poměrně vyrovnané hry dokázaly vytvářet brankové příležitosti, kdy se musel činit brankář Vítek. Hosté se také dostali do vedení, po rohovém kopu se ve 37. minutě ve vápně nejlépe zorientoval Řehoř – 0:1. Hosté hrozili hlavně ze standardek, protože měli i výškovou převahu. Ke konci poločasu měli Netoličtí ještě dvě velké šance, které výborně zlikvidoval brankář Vítek. Frymburk nakopla důležitá branka ze 44. minuty, kdy se také po rohovém kopu prosadil Vrátil – 1:1.

Frymburk koncertoval

Frymburk i díky brance do šatny nastoupil do druhé půle nabitý sebevědomím. A v 59. minutě zahájil silnou šestiminutovku domácího celku agilní Rillich, který upravil na 2:1. O tři minuty později se prosadil Matúš, který využil obrovské chyby brankáře Randy, který mu na gól na 3:1 vyloženě nahrál. A za další tři minuty už to bylo o tři branky, to se podruhé trefil Vrátil. Netolice se už nevzpamatovaly a domácí byli jasně lepším týmem, další šance už ovšem využít nedokázali, přesto se dá hodnotit, že předvedli nejlepší jarní výkon. Brankář Randa sice hned při dvou brankách nemohl mít čisté svědomí, na druhou stranu ale dobré čtyři gólovky zlikvidoval.

 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Po vysoké výhře v minulém kole jsme na domácím hřišti přivítali na jaře výborně hrající Netolice a dal se předpokládat pěkný zápas, protože oba týmy mohou hrát v klidu. To se potvrdilo a první půle byla vyrovnaná. Spíš bych řekl, že hosté měli navrch a byli určitě nebezpečnější ve hře dopředu. Ke konci poločasu šli po rohu do vedení a pak měli ještě dvě velké šance, které výborně zlikvidoval náš brankář Vítek. Nám hodně pomohla branka do šatny, kterou jsme taky dali z rohu. Ale druhá půle už byla pouze v naší režii a vyjádřili jsme jí i třemi pěknými góly. Hosté úplně odešli a nám najednou vycházelo úplně všechno. Teda až na další neproměněné šance, které jsme si vytvořili. Za druhý poločas si hráči zaslouží podtrženou jedničku a konečně taky udělali radost domácímu publiku. Opět jsme potvrdili, že pokud se nám sejde sestava, tak máme na to se pohybovat v popředí tabulky. Hráči zápasu: celý tým a především útočník Rillich, který hraje ve výborné formě."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): Není co hodnotit, porazili jsme se sami. O výsledku zápasu rozhodlo sedm minut ve druhém poločase, během kterých jsme soupeři doslova darovali tři branky. Frymburku blahopřeji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , J. Ribár [-] , J. Šisler [-] - D. Račák [-] (87. V. Tomka [-] ) , T. Kaňa [-] (68. K. Malák [-] ) - L. Matúš [-] (79. F. Malina [-] ) , S. Budík [-] (46. R. Mertl [-] ) , Z. Vrátil [-] , J. Rillich [-] - M. Račák [-]

1. FC Netolice
P. Šanda [-] - J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] - F. Rokůsek [-] (65. M. Samohejl [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Urban [-] - V. Vlášek [-] - M. Řehoř [-] , P. Beneš [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-]

ŽK: 25. D. Račák , 82. K. Malák , 86. M. Vítek - 22. V. Vlášek , 77. J. Pivoňka , 86. P. Beneš .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KŘÍŽEK Danek, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.