1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:15

21.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov získal cenný skalp!


Branky


0

Kolo plné remíz. Ani v Převýšově se nenašel za 90 minut žádný úspěšný střelec a domácí nakonec přetlačili Žižkov na penalty, když tu rozhodující proměnil Jarkovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká smůla postihla obě mužstva

Žižkov hrál zatím na jaře ve velké pohodě a v tomto rozpoložení dorazil i na půdu domácího Převýšova. Ani ten však nemusel mít z těžkého zápasu zbytečně pocuchané nervy, vzhledem k postavení v klidném středu tabulky by prohra s adeptem na postup nebyla ještě žádnou pohromou. Možná i proto se hrál hned v úvodních minutách svižný fotbal s šancemi na obou stranách. A v tomto duchu se nesl celý první poločas, nicméně bez gólové tečky. Ani jeden z týmů nedokázal své šance zužitkovat a to ať už ze hry nebo po standardních situacích. Do kabin tak odcházeli fotbalisté za bezgólového skóre. 

I přes řadu šancí se diváci branky nedočkali

O nebezpečné situace nebyla nouze ani v poločase druhém. V padesáté šesté minutě hledal po průniku své spoluhráče ve vápně hostující Dočekal, nebyl však úspěšný. To na druhé straně se po pár minutách zajiskřilo ještě více. Nworah zakončoval z oblasti malého vápna a branku jen těsně minul. Poté měli navrch opět Viktoriáni, když z nebezpečné pozice napálil míč pouze do vyběhnutého  gólmana Petra aktivní Dočekal. To už byla předzvěst toho, že ani jednomu týmu tentokrát branka přána nebyla. Tato teorie se také následně proměnila v realitu, když  i po devadesáti minutách bylo skóre stále neměnné. A tak i přes řadu příležitostí ze hry, musely zápas rozhodnout až pokutové kopy.

Dočekal nedal a Jarkovský rozhodl

Rozhodnutí zápasu až na penalty? To domácí za neúspěch určitě nepovažovali a lze proto také tušit, že do rozhodujícího rozstřelu mohli jít jeho střelci klidnější. Hostům zase hrála do karet větší fotbalová zkušenost. Jako rozhodující se nakonec ukázaly, jak už to tak u penalt bývá, pevnější nervy. Ty prokázal domácí střelec Jarkovský, který dokázal proměněnou penaltou reagovat na neúspěch Dočekala a zápas tak rozhodl ve prospěch Převýšova.



Ohlasy k zápasu



FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek: „Z našeho pohledu je bod z Převýšova málo. Dnes však byla hranice mezi úspěchem nebo neúspěchem hodně tenká. Mohli jsme vyhrát i prohrát, myslím to podle šancí na obou stranách. Jedna z našich největších byla, když se střídající Volek ocitl sám před brankářem a trefil ho přímo do rukavic. Zápas byl hodně o bojovnosti a o srdíčku. Domácí posíleni o čtyři hráče Hradce Králové měli svou kvalitu a v tomto složení by byli pro každého soupeře této soutěže těžkým oříškem. No a pokud jde o penalty, tak to už je vždy loterie. Soukup dokázal sice jednu chytit ale Dočekal a Marek pro změnu selhali. Také proto máme pouze bod. Jedeme dál, soutěž je ještě dlouhá a uvidíme, co přinesou další kola."



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] - P. Mareš [-] , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] , J. Vobejda [-] - J. Labík [-] , P. Nworah [-] (88. T. Sedláček [-] )

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , M. Procházka [-] (85. J. Šimkovský [-] ) , T. Petrášek [-] , M. Kodr [-] - L. Křeček [-] (37. V. Gebert [-] ) , M. Podrazký [-] (85. J. Šimkovský [-] ) , M. Pavlata [-] - T. Dočekal [-] , J. Svatonský [-] (64. Z. Volek [-] ) , J. Marek [-] -

ŽK: 84. J. Labík .
Počet diváků: 386. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - MARTÍNEK Petr, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.