Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Most poločasové vedení neudržel, Dobrovice udeřila zkraje druhé půle


Branky


0

Domácí zahazovali jednu šanci za druhou a po prvním poločase překvapivě prohrávali. Pak ale mostecký gólman Divkovič přece jen kapituloval...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival domácích šancí. A gól Mostu...

Dobrovice není na jaře tak produktivní jako na podzim a proti trápícímu Mostu si v tomto ohledu chtěla spravit chuť. A už ve 3. minutě mohl domácí navnadit Volf. Jeho zakončení samostatného úniku ale dokázal Divkovič zbrzdit a situaci z pohledu Mostu definitivně vyřešil Marákův odkop. Domácí tlak pokračoval, Divkovič zazářil i po střele Sodomy, kterému míč předložil do šance Sodoma. Hosté se jen ztěžka vymaňovali zpod tlaku, ale gólovky Dobrovice až zázračně ustával bez pohromy. Neuspěl Sodoma a stále v úvodní čtvrthodince stihl zapařit obrovskou šanci i Just. Most zahrozil poprvé až v 19. minutě Jindráčkem. Dobrovičtí si ale zahazováním svých šancí koledovali o trest. Just nedokázal míč do brány skrz blokující beky, na Divkovičovi si vylámal zuby ve 27. minutě i Just. Pak se přece jen hra uklidnila, další zajímavou záležitostí byla až branka. A pozor – branka Mostu! Jindráček se svými střela neváhá a nevyplatí se mu dávat mnoho prostoru. Dobrovičtí tu chybu udělali a bylo to 0:1.

Domácí byli klidní až po gólu Miškovského

Už to vypadalo, že dobrovické prokletí vydrží i v druhé půli, když Volfově zakončení scházelo hned na úvod poločasu pár centimetrů k tomu, aby přešlo brankovou čáru. Pak už se ale domácí dočkali. Osvaldovu standardku dostal za Divkovičova záda Váňa – 1:1. A o dvě minuty později, v 49. Minutě, už Dobrovice vedla, když Rudolfovu akci dokončil Sodoma. Dobrovice byla aktivní nadále, Lukáš po rohu poslal míč do břevna, v 70. minutě Divkovič předvedl další famózní zákrok proti Osvaldovi, jemuž krásně přihrál Miškovský. Pak ale domácí začali myslet spíše na zadní vrátka a Most se dostal do hry. A v 85. minutě mohl vyrovnat, když mladý Kasal pálil po hezké narážečce jen do Bartoše. Domácí tak uklidnil gól Miškovského, který pálil přesně po asistence Rudolfa v 87. minutě. A protože za Most v nastavení neuspěl Macháček, byla konečným stavem výhra domácího celku 3:1.

Zdroj foto: Facebook FK Dobrovice



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): „Soupeř přijel bránit, hrál na brejky. My měli snad sedm gólových šancí za poločas, nedali jsme, dokonce náš hráč vykopl balón při jasném gólu ze soupeřovy brankové čáry. A hosté po brejku vedli 1:0. Během tří minut jsme pak výsledek ve druhé půli otočili. Pak jsme se strachovali o výsledek, byl to těžký zápas, naštěstí jsme to zvládli, ale stálo nás to hodně nervů a hodně sil. Za nejlepšího hráče označuji Davida Miškovského.“




Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Novák [-] - J. Just [-] (56. P. Bernát [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] (89. F. Březina [-] ) - J. Sodoma [-] (66. D. Miškovský [-] ) , M. Volf [-] (78. J. Boček [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] , J. Chábera [-] , M. Šíša [-] (56. . Štefko, [-] ) , M. Marák [-] (89. M. Macháček [-] ) , F. Kura [-] - M. Hejda [-] , D. Čada [-] , M. Jindráček [-] - Š. Hájek [-] (80. D. Kasal [-] ) , M. Belej [-] (60. M. Koudelka [-] )

ŽK: 23. J. Just , 80. J. Krystan - 38. M. Jindráček , 87. D. Kasal .
Hráči zápasu: D. Miškovský - T. Divkovič .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.