1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze šlágru kola pro sebe body ukořistil Žižkov


Branky


0

Pražané na jaře válí a z cesty odvalili i do tohoto kola druhé Jirny, kterým se tak v tabulce bodově dorovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorný dostal Jirny pro druhý poločas na dostřel

A že Žižkov měl domácím co vracet – Jirny totiž v podzimním střetnutí dokázaly Žižkov vyloupit při výhře 1:0. Vyrovnaný úvod zápasu, kdy ale žádný z týmů nehrál žádného zanďoura, žádnou velkou šanci nepřinesl. Pak to ale začalo – Žižkov se dostal k prvnímu rohovému kopu a Fendrich, nejlepší brankář minulého kola, si připsal první ostrý zákrok. O pár vteřin na to už ovšem nestačil na zakončení Dočekala a bylo to 0:1. Opařené Jirny se ani nevzpamatovaly a kapitulovaly podruhé, když se prosadil kapitán Viktorky Marek. Dál se hrál fotbal především ve středu hřiště, Žižkov dokázal držet míč, střely Jirenských postrádaly přesnost. Prostor mezi třemi tyčemi brankáře Soukupa trefili domácí poprvé až ve 40. minutě, a hned to byl pokus gólový! Trefil se Pokorný a bylo to už jen o gól – 1:2.

Žižkov prokázal svoje kvality

Vyrovnaný duel pokračoval i ve druhém dějství, Fendrich v 55. minutě svým zákrokem udržel Jirny ve hře o body, jenomže svěřenci trenéra Hradeckého němeli v zakončení zrovna svůj den. Žižkov poté dokázal držet soupeře daleko od vlastní brány a čekal na svou další šanci. Ta přišla v 67. minutě a efektivní hosté vedli po Hurkově brance 3:1! Jirny se nedokázaly dostat do tlaku a v 80. minutě pro ně mohlo být po nařízené penaltě ještě hůře, ovšem Fendrich pokus vychytal. Jirny sílu na dramatizaci skóre ani po této situaci nenašly a nakonec čtvrtý gól inkasovaly, v 88. minutě dal konečnou podobu výsledku Jakub Trýzna.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Zasloužené vítězství Viktorky. Vytvořili jsme si šance určitě na víc než na vstřelení jednoho gólu, bohužel jsme je neproměnili. Viktorka nás trestala třeba po hrubé rozehrávce u lajny po autu a své šance proměnila. Bohužel jsme nemohli nasadit do hry Šťastného, Kocourka, krátce po zahájení jsme přišli o zraněného Vondráčka. To jsou hráči základní jedenáctky, ale s tím se musíme vyrovnat. Což se nám dnes nepovedlo."

FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek (trenér): "Jirny mají svojí kvalitu a v domácím prostředí jsou velmi silné. Do utkání jsme tak šli s pokorou, ale i s tím ,že se chceme předvést, chceme být nahoře. Jeli jsme tak do Jiren vyhrát, nechtěli jsme hrát zanďoura, naopak hrát aktivně, dát co nejvíce branek. Výsledek ale nakonec vývoji neodpovídá, na střely to bylo 16:14 pro nás, takový rozdíl mezi námi nebyl, domácí dali i břevno. Po dvou brankách jsme odstoupili od naší hry a koledovali si. V druhém poločase už jsme dali gól jen my."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - F. Škorvánek [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] (86. D. Kocourek [-] ) , P. Vandas [-] (86. M. Šťastný [-] ) , A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-] (37. F. Awuku [-] ) , V. Pokorný [-] , L. Hruška [-] , T. Dubský [-]

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , M. Hurka [-] (88. J. Trýzna [-] ) , T. Petrášek [-] , J. Šimkovský [-] , J. Svatonský [-] (78. M. Podrazký [-] ) , J. Marek [-] (87. V. Klán [-] ) , T. Dočekal [-] , M. Kodr [-] , M. Pavlata [-] (90. N. Salašovič [-] ) , V. Gebert [-] (78. Z. Volek [-] )

ŽK: 63. L. Hruška , 80. T. Dubský .
Počet diváků: 367. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.