2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov překvapil Cábelíky a veze si domů tři body!


Branky


0

Svěřenci trenéra Vaigla uhráli cenné vítězství, když jako vítězná se nakonec ukázala branka Kropáčka z 54. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachovští obrátili stav

Tachov měl v zádech sérii pěti zápasů, ve kterých prohrál, a nechal si tak odskočit patnáctou příčku, která je první nesestupovou pozicí. Králův Dvůr má sice v tabulce o poznání klidnější postavení, ale i on chtěl dát zapomenout na porážky z posledních dvou zápasů. První desetiminutovka žádnou šanci nepřinesla, brankáři Boháč se Žipajem situace pohlídali. První ostrý zákrok si připsal domácí gólman v 11. minutě, Kropáčkova střela mířila ale jen doprostřed. Tachovští převzali iniciativu a čím dál více tlačil na soupeřovu branku. Jenomže udeřilo na druhé straně - ve 26. minutě si Kraus naběhl na centr z levé strany a nadvakrát jej poslal do sítě – 1:0. Jenomže Tachov našel pádnou odpověď – ihned po rozehrávce míč doputoval na vápně k Hoffmannovi a jeho střela slavila úspěch – 1:1. A ve 33. minutě už hosté vedli. Přesně zahraný rohový kop našel Matase a ten hlavičkou upravil na 1:2. Tachov dohrál poločas aktivně a zaslouženě odcházel do šaten jako vedoucí celek.

Krausova druhá branka nestačila

Králův Dvůr do druhého poločasu prostřídal a na začátku druhého poločasu na soupeře nastoupil s vervou. Tachov to ustál a v 54. minutě slavil třetí gól. Po standardce propadl míč ke Kropáčkovi a ten prostřelil Boháče – 1:3. Cábelíci i nadále tahali za kratší konec, v 67. minutě inkasovali dokonce počtvrté, ale Matasovu radost přerušil zdvižený praporek pomezní na znamení ofsajdového postavení zakončujícího hráče. Vaněčkova střela pak o pár čísel minula Boháčovu tyč, a tak přišla dramatická zápletka. Kraus se zorientoval ve vápně a snížil na 2:3, domácí měli deset minut na srovnání! Tachov ale vyrovnání nepřipustil, držel soupeře daleko od Žipaje.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát (trenér): „Byli jsme špatní. Od začátku, a náš výkon se nijak zásadně nezlepšil ani po změně stran. Zaostávali jsme v touze vyhrát třeba jen dílčí osobní souboj, soupeř byl ochoten v zápase udělat pro vítězství víc. Přehrávali nás v agresivitě, důrazu. Pochopitelně nám nepomohl gól inkasovaný brzy poté, co jsme se dostali do vedení. Do té doby to bylo vyrovnané, kdy Tachov do první branky nevěděl, co od nás čekat. Pohříchu první gól byla z naší strany jediná povedená akce zápasu. Gól na 1:1 rozhodl, kdybychom déle drželi vedení, možná by se soupeř nutil víc do ofenzivy a mohli bychom chodit do brejků. V posledních zápasech máme obrovské problémy vstřelit branku, proto je mi líto, že když už jsme dvě dali, tak nebereme ani bod. Nejsme v pohodě, chybí nám někteří hráči, zranil se Balšánek, onemocněli Kabele s Krbečkem. Ještě poločas v Benešově jsme odehráli slušně, i zápas v Jirnech, i když jsme prohráli, nebyl vzhledem k tamním okolnostem špatný. K vítězství Tachov nepřišel lacino, v zápase pro něj udělal opravdu hodně, bylo vidět, že jim jde o mnohem víc a o body se mnohem víc perou. Musím konstatovat korektně, že vyhráli po zásluze.“

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Do utkání jsme dobře vstoupili, měli jsme šance, mrzelo mě, že jsme je neproměnili. A domácí snad z první akce dali branku. Rychle jsme ale vyrovnali, což bylo velice důležité. Myslím, že zápas jsme odehráli lépe než soupeř, ve hře jsme byli lepší a zaslouženě kluci vyhráli. Tým to celkově zvládl dobře, zápas se velmi povedl krajnímu halvovi Ondru Stružkovi."



Sestavy


FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - T. Šilhavý [-] , P. Eliáš [-] (46. Š. Hlinka [-] ) , A. Hájek [-] (46. J. Junek [-] ) , M. Petr [-] , J. Hnaníček [-] , M. Kraus [-] , N. Karaklajič [-] (46. Š. Holý [-] ) , M. Procházka [-] , M. Sus [-] , D. Zelenka [-] (73. N. Mocyk [-] )

FK Tachov
M. Žipaj [-] - O. Stružka [-] (55. M. Folejtar [-] ) - P. Šácha [-] (79. M. Hrošovský [-] ) , M. Hoffmann [-] (72. D. Tříska [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Matas [-] , R. Kropáček [-] , D. Vaněček [-] (87. M. Ruda [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , F. Dvořák [-]

ŽK: 46. M. Hoffmann , 86. D. Vaněček , 90. M. Žipaj .
Hráči zápasu: O. Stružka .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Poživil Jaroslav - KRUPA Jan, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.