0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

31.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výsledek zastínilo vážné zranění Láncze


Branky


0

Vltavín měl zvlášť ve druhé půli převahu, ale za devadesát minut branku nevstřelil. Možná i proto, že myšlenkami byli hráči u vážného zranění hostujícího Láncze, kterému ve 34. minutě svým zákrokem zlomil nohu Franc. A že tento hráč utkání dohrál, nesli Vltavínští hodně nelibě... FOTO: FB Sokol Brozany

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Franc vyšel z faulu se žlutou kartou, Láncz se zlomenou nohou

Bojovný první poločas dlouho nepřinášel žádnou velkou šanci, aktivnější byl Vltavín, který dobře hrozil ze standardních situací, ale Lipš zasahovat nemusel. Brozany neuspěly s Piklovým přímákem, když zkušený hráč jen nastřelil zeď. Pak ale přišel smutný okamžik duelu. Vltavín při rychlém kontru přehrál míč na pravou stranu na Láncze, ten si míč pokryl, chtěl si ho posunout šajtlí za sebe, Franc přesto šel do skluzu nohama napřed, Láncze přejel a pravá noha nevydržela. Zvuk, který se při zákroku ozval stadionem, věštil jasnou diagnózu. Poté se pár minut nehrálo. Franc hned po zákroku mířil od hráče co nejdále, rozhodčí mu ukázal žlutou kartu. Jeden z příznivců hostujícího celku si to šel s Francem vyřídit ručně a než ho pořadatelé stačili zpacifikovat, dal hráči pěstí. Poločas se po pauze dohrával za tlaku Vltavínu.

Hosté měli šance

Hosté ve druhé půli svou hru dokázali přetavit ve vytvoření šancí a Lipš se musel předvést v 50. minutě, když Macháč nabídl míč ke střele Valíčkovi a ten nadvakrát proti brankáři neuspěl. Lokotka se nadále hnala za brankou, Hodas ovšem neměl dobře seřízená mířidla. A Lipš podržel Brozany i v 80. minutě, když se ke střele u malého vápna dostal Abena, ale neuspěl. Nervózní utkání tak v devadesáti minutách branku nepřineslo,  za jistý bod byli raději v Brozanech.

Vltavín v penaltách přesnější

Penalty rozhodla až sedmá série, za domácí neproměnili Benda a Malina, zatímco za hosty neuspěl Janda, a tak Komárek vystřelil hostům bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): "Bylo to v první půli bojovné, vyrovnané utkání. Ve druhé půli měl Vltavín převahu, vypracoval si nějaké šance, ale branku nevstřelil. Zápas skončil 0:0, v penaltové loterii byli šťastnější hosté. Bylo to jinak slušně hrané utkání, které rozhodčí zvládl perfektně, stínem byla zlomená noha hráče Vltavínu. Bylo to po nezaviněném zákroku, šlo o nešťastný faul, kde nebyl žádný úmysl. Blíží se konec soutěže, chceme ji důstojně dohrát."

FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): "Zápas ovlivnil brutální faul ze 34. minuty, kdy hráč Franc zlomil Lánczovi obě kosti v jedné noze. Pak se soustřeďte na fotbal, to je prostě problematické... Šli jsme šestkrát sami na bránu, branku jsme nedali. Ani si nevybavím, že by Brozany vystřelily na bránu. Vše se dělo ve stínu vážného zranění. Láncz je po operaci, má zlomenou lýtkovou kost a skoro zlomenou holenní kost. Opět to bylo bez červené karty. V Zápech nám brutálním faulem zranili Prokeše, který dodnes nehraje, tam také červená nebyla dána. Teď šlo o podobný zákrok, jen hráči na stojnou nohu, kterou mu zlomili. Franc dostal jen žlutou, stejně jako my za to, že jsme si na to stěžovali."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Pokrovskij [-] , I. Malina [-] , A. Pikl [-] , R. Cibulka [-] - T. Pelikán [-] , C. Golovko [-] , I. Šollar [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-] (77. C. Uka [-] ) , M. Kučera [-] (71. P. Nehoda [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , L. Láncz [-] (38. V. Valíček [-] ) , O. Šípek [-] , R. Macháč [-] , O. Janda [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-] , J. Hodas [-] (70. D. Mařík [-] )

ŽK: 22. P. Pokrovskij , 34. J. Franc - 34. J. Hodas , 84. R. Macháč .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.