1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

33.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov se zachránil, Kolín bude muset ještě bojovat


Branky


0

Kolo před koncem si Tachovští zajistili jistotu udržení se v soutěži, naopak Kolín musí v závěrčném kole ještě bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimořádně důležité utkání pro oba. Jak Kolín, tak i Tachov si mohly v předposledním kole zajistit definitivní záchranu a zachovat si třetiligovou příslušnost i do další sezony. Před zápasem na tom byl Kolín, který se čtyřiceti čtyřmi body měl o bod více než jeho nedělní soupeř.

 

Aktivní úvod zápasu přinesl několik útočných akcí, ale žádné šance z toho. Do hry musel sudí zasahovat už ve čtvrté minutě, když žlutou kartu obdržel kolínský Jindřich Kučera. V desáté minutě měli Tachovští možnost volného přímého kopu, jenže střela šla nad, tudíž brankář Vízek nemusel zasahovat. První žlutou kartu dostali v první půli i Tachovští, faulem se provinil Hradecký. Z následného přímého kopu měl Vízek plné ruce práce, nakonec míč nepustil za brankovou čáru. Aktivnější Kolín se dokázal prosadit ještě v první půli, když Houdka překonal dobrou střelou Dominik Veselý1:0.  

Deset minut po úvodním výkopu druhé půle dokázali Západočeši srovnat stav utkání. Dominik Hradecký dostal prostor a překonal brankáře Vízka – 1:1. Za dalších deset minut se Tachovští radovali z další branka, která znamenal obrat ve skóre. Na centr si naskočil Petr Šácha a přesnou hlavičkou nedal Vízkovi šanci – 1:2. Na druhou branku hostí nedokázal Kolín odpovědět, tudíž Tachov bral všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): „Máme problém s bráněním standardek. Gól na 1:2 jsme dostali z rohového kopu, už poněkolikáté v řadě. To asi rozhodlo. Utkání se pro nás jinak nevyvíjelo špatně, vedli jsme, měli jsme ještě gólovou šanci Nešporem, bohužel jsme neproměnili. Soupeř byl agresivnější a důraznější ve vápnech, proto jsme prohráli.

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): „Do zápasu jsme dobře vstoupili, měli nějaké příležitosti, ale Kolín hrál v první půli velmi dobře. Dal nám z první, druhé šance gól. My jsme předtím své šance neproměnili, například David Vaněček. Po půli jsme převzali iniciativu, zaslouženě jsme vstřelili dva góly a pohlídali si výhru. Jako hráče zápasu volím středního halva Třísku.“



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Němeček [-] (73. L. Seifert [-] ) , P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , M. Jelínek [-] , V. Šimeček [-] (84. J. Biško [-] ) , J. Kučera [-] , J. Štoček [-] , D. Brunclík [-] , D. Veselý [-] , V. Hron [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Knakal [-] (52. M. Hrošovský [-] ) , M. Ruda [-] (46. P. Šácha [-] ) , J. Matas [-] , M. Folejtar [-] , F. Dvořák [-] , D. Hradecký [-] (87. M. Šácha [-] ) , D. Vaněček [-] , D. Tříska [-] (61. R. Kropáček [-] ) , T. Habart [-] , M. Hoffmann [-]

ŽK: 5. J. Kučera , 44. V. Hron - 16. D. Hradecký .
Hráči zápasu: D. Tříska .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.