0:1
(0:0)
27. D. Brunclík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín ukončil čekání na bodový zisk


Branky


27. D. Brunclík (p.)
0

Utkání neslibovalo žádnou útočnou podívanou. A nakonec to tak i dopadlo, Kolínu stačil k tříbodovému úspěchu jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla penalta

Brozany na jaře jasně sází na poctivou defenzivu a proti Kolínu chtěly prodloužit jeho čtyřzápasové trápení bez jediného bodu. Kolín začal lépe a Brozanští se spíše bránili, za první čtvrthodinku hry čelili například třem rohovým kopům. Vízek musel být poprvé v pozoru až v 17. minutě, kdy u něho skončila první nebezpečnější akce domácího celku. Nejdůležitější moment utkání pak přišel ve 27. minutě – penalta pro kolínské barvy. A Hlaváč ji pokrýt nedokázal, David Brunclík byl se svým pokusem úspěšný – 0:1. A tímto stavem také první poločas končil.

Brozany si vyloženou šanci na srovnání nevytvořily

Kolín sehrál druhý poločas hodně bázlivě, nedařilo se mu hrát aktivně a aktivitu zcela přepustil domácímu celku. Jenomže se projevila naplno bolest brozanského týmu – pokud musí tvořit hru, mají svěřenci trenéra Němce problémy. Brozanům nešlo upřít snahu, byly jasně aktivnějším celkem, hrály prakticky neustále s míčem, ale Vízek mohl být mezi tyčemi poměrně v klidu, jeho defenziva pracovala na jedničku. Rohové kopy domácího celku Kolín také uhlídal a tak nakonec mohl oslavit důležité tříbodové vítězství, i když divácky utkání žádným šlágrem nebylo… Brozany tak nedokázaly navázat na výhru s Čáslaví, Kolín získal důležité body.

 

foto: https://www.facebook.com/sksokolbrozany/?fref=ts



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): "Prohráli jsme 1:0. Gól z penalty, neproměnili jsme tři dá se říct gólové příležitosti, prostě jsme dnes nebyli schopni dát gól. Když rozhodčí viděl penaltu, tak byla..."

SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "Bylo znát, že se hraje anglický týden. My jsme do utkání nevstoupili špatně, měli jsme víc balón na kopačkách, Brozany hrály hodně zataženě a do brejků. Dali jsme gól z penalty a první půle nebyla tak špatná. Druhá už ale byla o něco horší, byl na nás cítit psychický tlak, kdy jsme chtěli ukončit sérii porážek a vedení chtěli udržet za každou cenu. Přestali jsme být aktivní, stáhli jsme se, nedařila se nám kombinace, Brozany nás přehrávaly, ale s vypětím všech sil jsme nakonec ubránili utrpěné vítězství 1:0 a jsme za něj šťastní. Za nás muž zápasu střední záložník Brunclík."



Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] , I. Malina [-] - J. Franc [-] , C. Golovko [-] (46. P. Nehoda [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Kučera [-] (72. S. Hrechko [-] ) - J. Benda [-] , I. Šollar [-]

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Němeček [-] (65. L. Seifert [-] ) , P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , M. Kouřil [-] (24. J. Biško [-] ) , D. Kovář [-] (87. M. Vejr [-] ) , V. Šimeček [-] , J. Kučera [-] , D. Brunclík [-] , D. Veselý [-] (56. M. Klátil [-] ) , V. Hron [-]

ŽK: 80. R. Cibulka , 86. A. Pikl , 90. T. Pelikán - 21. D. Brunclík , 51. J. Kučera , 90. P. Šourek .
Hráči zápasu: D. Brunclík .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - KOUBA Štěpán, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.