FOTO: Vroutek zničil chomutovského soupeře


0

První tým Vroutku nastoupil tentokrát do utkání s uzdravenými Klíčem, Baierlem i Machynou. Na výkonu mužstva to bylo znát, i když mužstvo AFK Chomutov nekladlo příliš velký odpor. Vroutečtí hráli v pohodě, s chutí si zahráli a zápas byl v podstatě pro domácí víceméně tréninkovým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dařily se rychlé přihrávky a zejména pasy za obránce na rychlého Pelikána a Zvoníčka dělaly hostům veliké problémy. Často nestačili na domácí útočníky a brankové konto se pomalu navyšovalo. Tentokrát se ani nepotvrdilo pravidlo, že první inkasují domácí. Již šestá minuta rozhodla, že to v tomto zápase platit nebude. Jakub Pelikán utekl poprvé obráncům, posledního se zbavil kličkou a s přehledem skóroval.

 

Tlak domácích byl trvalý a úspěšný. Střela Machyny a Chroustův oblouček ještě branku Chomutova minuly, ale v 15. minutě vyšachovala trojice Hainc, Pelikán, Zvoníček obranu hostů a posledně jmenovaný zvyšoval na 2:0. Hosté branku domácích prakticky neohrozili a Klíč nemusel zasahovat. Teprve po půl hodině hry kopali rohový kop, ale obrana domácích si s ním lehce poradila. Ve 43. minutě zahrával domácí Machyna rohový kop, posadil ho přesně na hlavu Miroslava Haince a ten nezaváhal - 3:0. A do kabin přidal ještě poslední branku Patrik Chroust, který po brejku z pravé strany udělal kličku brankáři a do prázdné brány upravil poločasové skóre na 4:0 pro domácí.

 

Po změně stran se chvíli zdálo, že zápas ztratil náboj. Domácí byli spokojeni s výsledkem a hosté věděli, že zápas už nemohou otočit. Baierl se vysunul do zálohy a domácí hráli na tři obránce. Mírný déšť smáčel hrací plochu a pro domácí to bylo probuzení. Opět začali s nátlakovou hrou a další branka na sebe nedala dlouho čekat. Po šancích Pelikána a Zvoníčka se Zvoníček prosadil v 57. minutě a trefil mezi nohy brankáře Nozara z Chomutova. Za necelých deset minut zúročil Baierl své útočné chutě, prostřelil brankáře a zvyšoval na 6:0. V 66. minutě odešel střídat Machyna a nahradil ho Jan Kukla. Aktivní Hainc neustále zásoboval útočníky přihrávkami za obránce a jeho pasy proměnili Pelikán v 72. minutě a Fedoriška v 75. minutě. To již na tabuli svítilo 8:0 pro domácí a obecenstvo se těšilo na „desítku“ v brance hostů. K tomuto číslu se přiblížil svoji třetí brankou v zápase Zvoníček. V 79. minutě mu po úniku k brankové čáře zpětnou přihrávku servíroval Pelikán. Do konce zápasu zbývalo deset minut. V 82. minutě nastřelil Pelikán tyčku a desátá branka ne a ne přijít. V 88. minutě měl ještě šanci na dosažení branky po přihrávce z rohu Jiří Bešík. Bohužel střela šla výš, než kapitán chtěl a vysoko přeletěla branku chomutovského brankáře. To byla poslední šance zápasu a skóre se zastavilo na stavu 9:0 pro Vroutecké áčko.

 

Mužstvo domácích předvedlo hezkou kopanou plnou přihrávek a přesných pasů. Útočníci si s chutí zastříleli a hráči předvedli, že zahrají dobrý zápas i bez svých zahraničních posil, což je potěšující zjištění. V příštím kole čeká FK Vroutek derby v Kryrech, které podlehli v tomto kole v Kopistech a určitě budou chtít doma odčinit tuto ztrátu. Vroutek na ně ztrácí jeden bod v tabulce, ale Kryry mají ještě jeden zápas k dobru. Čeká nás určitě pěkný zážitek.

 

(hyk)



Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , Z. Machyna [-] (66. J. Kukla [-] ) , P. Chroust [-] , J. Zvoníček [-] , J. Pelikán [-] , J. Balák [-] , J. Umlauf [-] , J. Bešík [-]

AFK LoKo Chomutov B
D. Nozar [-] - P. Pazderka [-] - L. Votruba [-] , M. Myšák [-] (77. J. Sochor [-] ) , L. Franěk [-] , O. Plos [-] , D. Štol [-] , V. Robe [-] , L. Wälzer [-] , L. Šimon [-] , T. Rosa [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - MAREŠ Jaroslav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.