5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice ve druhém poločase rozstřílely Kostelec


Branky


43. M. Lukeš , 57. P. Král (p.) , 68. M. Lukeš , 84. F. Beran , 90. P. Bůžek - 22. T. Novák
0

Vynikající druhý poločas v podání domácích fotbalistů znamenal nepopulárního bůra v síti Labského Kostelce. Hosté sice v zápase vedli, ale gól do šatny jejich odpor zlomil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec drží krok

Pěčice se do stíhací jízdy za vedoucí trojicí pustily posíleny o dvojici Nováků z Bezna - Sovinek. Starší Ondřej zaujal pozici v obraně, zatímco mladší Václav, který na podzim působil na Pšovce, se postavil do záložní řady. Novák je důležitou postavou také týmu z Kostelce nad Labem - jedná se o útočníka Tomáše Nováka, který během podzimní části příliš v sestavě svého týmu neobjevoval a na střeleké potenci týmu to bylo znát - vždyť Kostelečtí vstřelili za 13 utkání pouhých 8 branek. První poločas zápasu byl spíše oťukávací - domácí sice drželi míč, ale o nějakých stoprocentních šancích nemohla být řeč. Naopak poctivě bránícímu Kostelci vyšel jeden brejk a šel do vedení. Pazderka centrem z levé strany hřiště našel ve vápně Nováka a jeho hlavička byla přesná. 0:1. Důležitý moment zápasu přišel ve 43. minutě, kdy se domácím podařilo ještě před přestávkou vyrovnat. Stalo se tak zásluhou Lukeše a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1. 

Pěčice rozjíždí kanonádu

Pro Kostelec pak bylo zle hned v úvodu druhého dějstí. 57. minuta zápasu totiž přinesla penaltu, po jejímž odpískání se hosté zlobili na sudího Svobodu. Ten posoudil jako penaltový zákrok Priatky, který byl v té chvíli na hřišti pouhých 5 minut, na domácího Kiceluka. K provedení pokutového kopu se postavil Král a bez problémů proměnil. Rychlý zvrat jako by sebral hostům vítr z plachet a byly to i nadále Pěčice, které se snažily přidat další branky. Tu třetí (a svou druhou v zápase) vstřelil Lukeš. Hosté se sice zlobili, že při rychlém brejku ležel na zemi zraněný Karel Temiak, veškeré protesty ale byly marné. V závěru domácí ještě přidali další dva góly (Beran, Bůžek) do nekoncentrované obrany soupeře a vyhráli tak vysokým rozdílem 5:1.



Ohlasy k zápasu



SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: V naší sestavě byla znát absence Chvátala a Klímy. Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli. Nám se povedl vcelku první poločas, když jsme dokázali vstřelit vedoucí branku a zodpovědně bránit až na obdržený gól z konce poločasu.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , O. Novák [-] , J. Jonáš [-] , M. Tůma [-] - V. Novák [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] (86. D. Moc [-] ) - M. Lukeš [-] (73. P. Bůžek [-] ) , A. Kiceluk [-] (80. J. Hendrych [-] )

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Pajkrt [-] , J. Šimek [-] , M. Machka [-] , K. Temiak [-] , O. Brodňanský [-] (52. M. Priatka [-] ) - L. Temiak [-] , M. Doubek [-] - L. Pazderka [-] , T. Novák [-] , V. Hlavatý [-]

ŽK: 87. P. Bůžek - 57. M. Priatka , 76. M. Machka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Richard - VOKOUN Daniel, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.