2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec v derby zdolal Starou Boleslav


Branky


0

Velmi důležité vítězství v boji o záchranu si připisují fotbalisté Labského Kostelce. Tato výhra je o to cennější, že přišla v ostře sledovaném derby proti nedaleké Staré Boleslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned v první minutě

Domácí tým šel do zápasu opět bez zraněného L. Temiaka a opět s nutností naplno bodovat pro přiživení svých šancí na záchranu. K tomu je ovšem nutné také střílet branky, což se domácím zatím vůbec nedaří. Tentokrát bylo ale vše úplně jinak již od první minuty zápasu. Na levé straně hřiště se totiž šikovně uvolnil Novák a přesným centrem našel Pazderku, který se hlavou nemýlil. 1:0. Hosté se snažili držet míč, ale kupili chybu za chybou, čehož domácí využívali k dalším rychlým protiútokům. Z nich nejnebezpečnější byl samostatný únik rychlého Nováka, který ale své sólo nezakončil gólově. I další akci měla na svědomí dvojice Pazderka - Novák, když prvně jmenovaný nahrával a druhý měl střílet. V rozhodující okamžik mu ale míč utekl. I další šanci měli na svědomí domácí, ale V. Hlavatý trefil po hezkém individuálním uvolnění pouze tyč Bodlákovy branky. Hosté rozhodně vedli v držení míče, větší šance z toho ale nebyly. Nejvážněji vypadal jeden ze závarů v pokutovém území Kostelce, který ale brankář Polman nakonec vyřešil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Slavoj tentokrát bez vstřelené branky

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn, ale obraz hry se přeci jen změnil. Kostelec si byl vědom důležitosti svého opatrného vedení a nikam se nehrnul. Šancí tedy ubylo. Přeci jen to ale mohli být domácí, kteří mohli jako první vsítit branku. Na Bodláka se řítil kdo jiný než Novák, ale s jeho lobem si hostující brankář poradil. Hned vzápětí zahrozilo i na druhé straně a do velké šance se dostal jeden z hráčů Slavoje, který ovšem taktéž neuspěl. Zlom v utkání tak přinesl 64. minuta a druhý gól zápasu, který padl opět na domácí straně. V. Hlavatý dokázal odcentrovat přesně na hlavu Doubka a domácí mohli slavit. Stará Boleslav vrhla v závěru všechny síly do útoku, domácí ale vystavěli před svou bránou pevnou hráz a nenechali projít jediný míč. Díky vítězství 2:0 tak Kostelec poskočil na 12. místo tabulky, k záchraně má ale i nadále velmi daleko. Stará Boleslav i přes prohru nadále zůstává v klidném středu tabulky, konkrétně na 6. místě.



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - zraněný hráč: Dnešní zápas kluci odbojovali přesně tak, jak si derby žádá. Konečně jsme také vstřelili nějaké branky, a protože jsme vzadu udrželi nulu, bereme důležité tři body.




Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Pajkrt [-] , P. Klíma [-] , J. Šimek [-] , K. Temiak [-] , O. Brodňanský [-] - M. Priatka [-] , V. Hlavatý [-] , M. Doubek [-] - L. Pazderka [-] , T. Novák [-] (86. M. Hlavatý [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - M. Švorba [-] , B. Staněk [-] , M. Voženílek [-] , P. Beneš [-] - J. Cruz [-] (64. A. Nezbeda [-] ) , V. Kulhánek [-] (54. D. Mikoláš [-] ) , J. Matějovský [-] , O. Štěpánek [-] - J. Vodák [-] (72. J. Vondra [-] ) , P. Bláha [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žaba Jiří - BALÍK Martin, ŠÍMA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.