Debakl v Kostelci nad Labem


0

Jen stěží očekávatelný výsledek se zrodil v záchranářském souboji na hřišti Labského Kostelce. Hostující Dolní Bousov totiž na hřišti zcela dominoval a svému soupeři nasázel hned sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase je rozhodnuto

Hosté z Dolního Bousova přijeli k dalšímu existenčnímu zápasu se sestavou, ve které byly některé překvapivé změny. Pouze na lavičce zůstal zkušený Kubeček a kanonýr Tomíček. V brance pak dostal před tradiční jedničkou Stránským přednost mladý Machač. Domácí se potřebovali oklepat z drtivé porážky 5:0 na Mělníku a pomoci jim k tomu měl i tradičně kvalitní zahraniční skauting, díky kterému se v sestavě objevil hráč z Pobřeží Slonoviny jménem N´Guetta Dieudonne Ahizan, který ale už má s českými soutěžemi bohaté zkušenosti. Diváci se nenudili a už v 6. minutě měli možnost zhlédnout první branku. Většina ze 70 platících ale nadšena nebyla, jelikož se jejím autorem stal kapitán hostujícího týmu Vynikal. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a domácí tým mohl po jednom nebezpečném závaru vyrovnat. Nestalo se však, a později se ukázalo, že to byl zřejmě rozhodující moment celého zápasu. Ve 21. minutě totiž zvýšil na rozdíl dvou branek hostující Koštíř, což pořádně zamávalo psychikou domácích borců a začaly se dít věci. Do 36. minuty totiž hosté přidali další tři branky a domácí trenér Brabec byl zralý na vhození ručníku do ringu.

Zápas se dohrává z povinnosti

Pětibrankové vedení hostujícího týmu není ani na této úrovni soutěží ničím obvyklým, a tak se očekávalo, jak oba týmy přistoupí k dohrání zápasu. Přeci jen, smazání pětibrankového náskoku soupeře by byla věc snad ještě méně pravděpodobná. Od začátku poločasu ale bylo zřejmé, že domácí nemají síly na to, aby stav tohoto zápasu alespoň zpříjemnili z hlediska skóre. Hosté si i nadále vytvářeli šance, ale proměnit dokázali až po příchodu zabijáka Tomíčka. Tomu stačila jediná minuta na hřišti ke zvýšení náskoku již na 0:6. Domácí pak zásluhou Pazderky zaznamenali alespoň čestný úspěch, to je ale těšit nemohlo, jelikož účet zápasu uzavřel svou druhou brankou Koštíř po chybě zaskakujícího domácího gólmana Bárty a domácí se tak propadli za Lužec na poslední místo tabulky.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Hosté zaslouženě vyhráli. Nekompromisně trestali naše chyby a můžou se radovat ze snadného vítězství.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Výborně odřízený zápas trojicí rozhodčích, bez sporných momentů, přinesl pro diváky zajímavou podívanou se spoustou hezkých akcí a hlavně hodně brankami. Nám se podařil vstup do utkání a brzy jsme šli do vedení, domácí měli šanci v 18. minutě po závaru v našem pokutovém území, ale hned vzápětí jsme přidali druhou branku a zápas měli pod kontrolou, spoustu dalších příležitostí jsme neproměnili.



Sestavy


SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] (59. K. Temiak [-] ) , J. Šimek [-] , O. Brodňanský [-] - M. Priatka [-] , M. Doubek [-] , L. Temiak [-] , N. Ahizan [-] - T. Novák [-] - P. Klíma [-] (50. L. Pazderka [-] )

Dolnobousovský SK
J. Machač [-] - V. Bíšek [-] , P. Ježek [-] , L. Zahrada [-] , M. Novák [-] (70. L. Holub [-] ) - M. Koštíř [-] , F. Klíma [-] , J. Kasal [-] (46. T. Šolc [-] ) , P. Vynikal [-] (80. P. Kubeček [-] ) , J. Hrdý [-] - O. Klíma [-] (60. R. Tomíček [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čechmánek Igor - FILIP Petr, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.