FOTO: Slavoj doma udolal DBSK


Branky


0

Gólem střídajícího Nováka pět minut před koncem porazili fotbalisté Staré Boleslavi svého soupeře. Hosté dokázali stáhnout dvoubrankové manko, nakonec to ale na zisk bodů nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějovský otevírá skóre

Krásné počasí a skvěle připravený trávník - to čekalo v sobotním dopoledni na hráče Slavoje Stará Boleslav a Dolního Bousova. Hosté se po příchodu posil v zimě zvedli, z pásma sestupu ale ještě úplně neutekli. To domácí mohou hrát bez nervů ve středu tabulky a do tohoto zápasu nasadili od první minuty zkušeného Matějovského i mladého dorostence Nezbedu. Na netradiční pozici v záloze nastoupil v hostujícím dresu Tomíček. Zápas od úvodu nepostrádal kvalitu a tempo a domácí tým šel v 11. minutě do vedení právě zásluhou bratra Josefa Matějovského. Ze hry navíc musel hned v zápětí v hostujícím dresu odstoupit kapitán týmu Vynikal, kterého nahradil Merva. Hrál se zajímavý zápas, do poločasu už ale ani jeden z týmů nedokázal zamířit přesně, a tak Slavoj držel těsné vedení 1:0.

 

Hrající trenér Novák rozhoduje

Druhá půle se začala odehrávat v podobném duchu jako ta první a fanoušci se rozhodně nemohli nudit. V 50. minutě dal dvoubrankové vedení domácím Švancar, ovšem hned po minutě se konečně probudili hostující střelci, jejichž pokusy do té doby pravidelně zneškodňoval gólman Šimek, a zásluhou Koštíře bylo sníženo. Hosté byli v útočné fázi velmi nebezpeční, ovšem brankář Šimek se překonával a předváděl neuvěřitelný výkon. Přesto ale nakonec kapituloval podruhé, a to v 75. minutě z kopačky Kasala. Vypadalo to, že utkání dospěje ke střelbě pokutových kopů, to ovšem odmítl trenér domácího týmu Novák. Ten předvedl v 84. minutě zajímavý taktický tah, když poslal sám sebe na hřiště místo o rok mladšího Matějovského a hned o minutu později mohl slavit - dokázal totiž projít středem hřiště a přesně zakončit, díky čemuž zůstaly všechny body doma.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Na výborném trávníku ve Staré Boleslavi jsme odehráli z pohledu předvedené hry dobré utkání - vytvořili jsme si spoustu šancí. Nakonec jsme dokázali po celozápasové snaze dotáhnout náskok soupeře, ale když už to vypadalo na penaltový rozstřel, zajistili si domácí povedenou akcí tři body.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [9.0] - L. Švancar [-] (69. J. Šimonek [-] ) , M. Švorba [-] , P. Beneš [-] - J. Matějovský [-] (84. J. Novák [-] ) , D. Sládek [-] (54. M. Voženílek [-] ) , A. Nezbeda [-] (61. J. Šebesta [-] ) , J. Cruz [-] - P. Bláha [-] , J. Vodák [-] - B. Staněk [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - P. Ježek [-] , L. Zahrada [-] , V. Bíšek [-] , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] , F. Klíma [-] , T. Šolc [-] (68. J. Kasal [-] ) , P. Vynikal [-] (12. M. Merva [-] ) , R. Tomíček [-] - O. Klíma [-] (56. J. Hrdý [-] )

ŽK: 56. P. Bláha , 90. P. Kotas - 68. M. Merva .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Balík Martin - KOVÁŘ Otto, BALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.