J. Flachbart 50. (p.)
J. Flachbart 88. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy ve šlágru dvěma penaltami přetlačily soupeře


Branky


50. J. Flachbart (p.) , 88. J. Flachbart (p.) - 47. J. Studený
0

Dvě penalty proměněné nejlepším hráčem minulého kola Janem Flachbartem rozhodly šlágr kola. Domácím také významně pomohlo vyloučení kapitána Ovčár Ondráka za první penaltový zákrok v 49. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní aktivita Ovčár není vyjádřena brankou

Do důležitého zápasu se dali v dresu hostů dohromady všichni marodi, a protože i domácí nastoupili v silné sestavě, mělo se početné diváctvo na co těšit. Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří v začátku zápasu přehrávali domácí kombinační hrou a veškeré své útoku vedli po pravé straně. Několikrát svého soupeře uzamkli okolo šestnáctky, ovšem většina pokusů byla zblokována obětavě hrajícími stopery Kosmonos. První velká šance přišla po odraženém balónu, ke kterému se na penaltě dostal úplně volný Voljanskij, se skvělým zákrokem na poslední chvíli ovšem přispěchal stoper a kapitán Miroslav Hošťálek a jeho střelu ztečoval na roh. Hošťálek se mohl blýsknout i na druhé straně, když si po výletu přes celé hřiště zasekl míč do protipohybu obránce, poté už ovšem mířil pouze do boční sítě. Problémy měli domácí především ve středu hřiště, kde měly Ovčáry spoustu volného prostoru pro svou kombinaci. To domácí realizační tým operativně vyřešil výměnou, kdy se Flachbart stáhl doprostřed a na hrot zamířil Kraus. Tato změna byla pro domácí evidentně ku prospěchu a také oni se začali dostávat do hry, do konce poločasu z toho ale žádná gólová příležitost nebyla, a tak první půle gól nenabídla.

Vyloučení kapitána Ovčár rozhoduje zápas

Druhá půle začala pro domácí nejhůř, jak mohla. Hned ve 47. minutě zakroutil hostující hráč rohový kop přímo do branky a gólman Hošťálek se k míči po souboji s jedním z hostujících útočníků nedostal včas. Gól byl připsán stoperovi Studenému. Ovšem hned poté přišla rychlá odpověď, když bojovník Siřínek vlétl do vápna, kapitán Ovčár Ondrák podrazil a  kopala se penalta. Ještě horší zprávou pro hosty byla druhá žlutá karta pro Ondráka. S penaltou si zkušeně poradil Flachbart, když poslal gólmana na druhou stranu. Od té doby domácí proti oslabenému soupeři na hřišti kralovali a drželi míč převážně na svých kopačkách. Ovšem těžko se jim dostávalo do obranného bloku Ovčár a příležitosti si vytvářeli pouze z několika rohových kopů. Po centru Šimáčka se v dobré pozici ocitl Siřínek, nestihl ovšem zakončit. Když už to vypadalo, že zápas dospěje do pokutových kopů, nastřelil Miškovský svou ranou ruku střídajícího Fabiána, a tak se opět kopala penalta, se kterou si stejně zkušeně poradil Flachbart. Poté už se nic nestalo, a tak Kosmonosy výrazně přiživily své postupové naděje výhrou 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - záložník: Začátek zápasu se nám moc nepodařil a Ovčáry nás přehrávaly, postupem času jsme se ovšem také dostali do hry. Důležité bylo, že jsme okamžitě dokázali odpovědět na inkasovanou branku a proti deseti se nám už hrálo lépe. Důležité vítězství v boji o postup.




Sestavy


SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - V. Šulc [-] (65. D. Hančar [-] ) , O. Siřínek [-] , K. Kozma [-] (80. J. Řehák [-] ) , J. Flachbart [-] , J. Keszeg [-] (65. J. Miškovský [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , P. Kraus [-] (46. J. Bažant [-] ) , M. Hošťálek [-] , M. Michalec [-]

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , D. Kudela [-] - J. Mihalík [-] , P. Hyka [-] , R. Pechar [-] (46. T. Sobotka [-] ) , M. Urban [-] , T. Hašler [-] - M. Voljanskij [-] (66. J. Fabián [-] ) , R. Miřatský [-]

ŽK: 78. K. Kozma - 27. S. Ondrák , 31. R. Miřatský , 78. T. Hašler , 88. J. Studený . ČK: 49. S. Ondrák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - DRÁBEK Tomáš, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.