P. Mráz 5. (vl.)
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec v derby dokázal po dlouhé době bodovat


Branky


5. P. Mráz (vl.) - 32. J. Moravec
0

Sérii vysokých proher konečně ukončili Kostelečtí, kteří v derby proti nedalekým Neratovicím dosáhli alespoň na bod. V penaltovém rozstřelu proměnil rozhodující kop hostující brankář Šteiner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól střílí překvapivě Kostelec

80 diváků bylo zvědavých na derby mezi již jistě sestupujícím Labským Kostelcem a nedalekými Neratovicemi B. Ty se musely pro tento zápas obejít bez svého kapitána Žežulky, který po ošklivém faulu Štolby z minulého kola nemohl nastoupit. Neratovičtí do základní sestavy nasadili dorostence Demetera a schylovalo se tak k zajímavému souboji, jelikož na lavičce domácího týmu byl připraven stejně mladý Ploc, který nastupuje na střídavý start právě za neratovický dorost. Prvního gólu se dočkali trochu překvapivě domácí hráči, a to už v 5. minutě, kdy se na levé straně uvolnil L. Temiak a přihrál Pazderkovi, jehož střelu ještě tečoval do branky hostující zadák Mráz. Hned vzápětí mohlo být v domácím táboře ještě veseleji, Novák ale svůj únik neproměnil. Vedení domácím vydrželo do 32. minuty, kdy jejich kapitán Doubek chyboval na hranici vlastního vápna a musel své zaváhání hasit faulem. K přímému kopu se postavil Moravec a byl přesný. 1:1. To byl také konečný stav prvního poločasu.

 

Rozhodnout musí až penalty

Do druhého poločasu nastoupili hned tři neratovičtí dorostenci - v dresu domácích to byl již zmiňovaný Ploc, v dresu hostů se pak do branky postavil Šteiner a do pole Babovák. Oba týmy chtěly strhnout výhru na svou stranu a hrál se otevřený fotbal nahoru - dolů. Kostelec hrozil po levé straně, kde aktivní L. Temiak dokázal připravovat šance pro spoluhráče, šance Nováka či Doubka však zůstaly neproměněny. Hosté se dostávali také do stoprocentních šancí, ale veterán Bárta čaroval a když ne, tak Kostelci pomohla branková konstrukce. Gól tedy ve druhé půli nepadl, a tak musely rozhodnout penalty. V nich domácí nabrali manko hned na začátku, když Priatka a následně Pazderka neproměnili a hosté tak získali podruhé v řadě dva body za výhru v penaltách.



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Jednalo se o vyrovnaný zápas, takže remíza myslím odpovídá. Ve druhé půli byly šance na obou stranách a vyhrát mohly oba týmy. Já mám z utkání dobrý pocit, protože mi to po delší době zase šlo.




Sestavy


SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - O. Brodňanský [-] (46. D. Ploc [-] ) , J. Šimek [-] - M. Doubek [-] , L. Temiak [-] - M. Priatka [-] , J. Pajkrt [-] , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] (57. M. Machka [-] ) , T. Novák [-] , P. Klíma [-]

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] (46. M. Babovák [-] ) - P. Mráz [-] , L. Sochor [-] , M. Zeman [-] - J. Šulc [-] , J. Drahorád [-] , M. Melich [-] , D. Nguyen [-] - - V. Demeter [-] (68. T. Lemarie [-] ) , R. Novotný [-] (46. D. Šteiner [-] ) , J. Moravec [-] (74. J. Šindelka [-] )

ŽK: 24. L. Pazderka , 31. M. Doubek , 86. P. Klíma - 30. J. Drahorád .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dragoun Radek - MEŠČAN Marek, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.