M. Mlynka 64. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov se prohrou propadl na sestupovou příčku


Branky


64. M. Mlynka (p.) - 8. O. Klíma , 76. M. Koštíř , 80. J. Kasal , 90. J. Šolc
0

Do velkých problémů se v závěru sezóny dostali fotbalisté Bakova nad Jizerou, kteří doma nestačili na DBSK a po výhře Lužce se propadli na 12. místo tabulky. A to na záchranu stačit nemusí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma posílá hosty do vedení

Pro Bakovské se jednalo o existenční zápas, který potřebovali zvládnout pro udržení soutěže. V příštím kole je totiž čeká výjezd na hřiště silných Klíčan, kde se s bodovým ziskem počítat příliš nedá. Naopak hosté mohli hrát v pohodě, jsou už totiž dávno zachráněni. A základní kámen úspěchu v tomto zápase položili již v 8. minutě, kdy centr do malého vápna dostal za Loudova záda Ondřej Klíma, který na zadní tyči ve skluzu dopravil míč do sítě. 0:1. Po půlhodině hry se musel v bakovském dresu pakovat do sprchy Kendík, jehož herní projev neodpovídal představám trenéra Maryšky, a tak jej nahradil Sedláček. Postavil se na svou pozici střední obránce a s Kamenickým vytvořil nejstarší stoperskou dvojici soutěže - věk obou totiž již překročil čtyřicítku. Do poločasu se ale domácím již nepodařilo stav zápasu vyrovnat.

Bakov nemá na zvrat sílu

O poločasové pauze bylo v domácí kabině hlučno, z úst trenéra šlehaly blesky a hromy. Vše ale bylo marné a pasivita domácího celku pokračovala i ve druhém dějství. Nadějněji to ale rázem vypadalo po hodině hry, kdy se do pokutového území DBSK z čista jasna vydal poprvé v zápase zkušený Kamenický, jako kdyby se nemohl dívat na své o generaci mladší spoluhráče, jak platonicky dobývají bousovskou svatyni. Překvapení bousovští obránci jeho rychlý a přímočarý průnik nemohli řešit jinak než zatáhnutím za záchrannou brzdu. Penaltu s přehledem proměnil Mlynka. 1:1. Pro domácí to měl být impuls k otočení zápasu, ovšem šanci na zisk třech záchranářských bodů zhatily bousovské posily, které přišly pro jarní část sezóny vypomoci se záchranou. Výpad Marka Koštíře ze 76. minuty, při kterém obešel hned několik protihráčů, byl hodný vyšší soutěže a znamenal návrat vedení na hostující stranu. 1:2. Domácí po této brance zcela rezignovali a výsledkem byly další dvě branky v jejich síti, které znamenají, že domácí visí už jen těsně nad sestupem z krajské soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
SK Bakov nad Jizerou: Od počátku nevypadalo dobře. Smutné na tom je, že ani skutečnost, že jde o nejdůležitější zápas jara, nevyprovokovala všechny hráče k tomu, aby tzv. jezdili "po zadku." Soupeř byl lepší, a proto téměř celý zápas vedl. Po této porážce je udržení v krajské soutěži již v oblasti teorie. Náš osud má nyní v rukou Řepín, který v případě zisku třech bodů v posledním kole pravděpodobně odsune tým Jardy Maryšky na sestupové 13. místo. Při jakémkoliv jiném konečném výsledku utkání třináctého týmu se čtrnáctým by se Bakov nejspíš zachránil.




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - K. Pilz [-] , J. Kamenický [-] , J. Resl [-] , L. Bláha [-] - P. Vitmajer [-] (80. T. Vitmajer [-] ) , M. Brož [-] , L. Kendík [-] (20. V. Sedláček [-] ) , R. Frélich [-] - L. Hammer [-] (70. L. Vávra [-] ) - P. Špringer [-] (46. M. Mlynka [-] )

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] , V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] (55. P. Ježek [-] ) , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] (78. T. Šolc [-] ) , F. Klíma [-] (76. J. Šolc [-] ) , J. Kasal [-] (61. P. Doležal [-] ) , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (66. M. Merva [-] ) - O. Klíma [-] -

ŽK: 50. P. Kubeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuka Vladimír - SALAČ Dušan, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.