M. Rohla 52.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Rakovník nestačil na Rejšice


Branky


52. M. Rohla - 19. V. Dufek , 35. Z. Bělík
0

Dva domácí zápasy a nula bodů. To je neradostná bilance z úvodních zápasů jarní části krajského přeboru pro fotbalisty SK Rakovník. Tentokrát přenechali body Rejšicím a domácí ztráty je mohou začit táhnout do sestupových starostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 18. kole přivítali fotbalisté SK Rakovník třináctý tým soutěže, SK Rejšice, který měl na kontě o pět bodů méně. Pro domácí to byl druhý domácí zápas se soupeřem z dolní poloviny tabulky, a protože v jarní části ještě nevyhráli za tři body, kdy jindy složit reparát, než právě proti tomuto soupeři. Papírové předpoklady jsou ale jedna věc, protože jak se později ukázalo, diky nepovedenému prvnímu poločasu se reparát nekonal.

 

První poločas nepřinesl ani z jedné strany pohledný fotbal. Domácí se díky úvodní aktivitě po pár minutách dostali do dvou šancí, v obou se objevil Červený, ale nejprve místo zakončení volil přihrávku, která neprošla. Podruhé těsně přestřelil z hranice velkého vápna. Že promrhané šance domácí budou mrzet, se ukázalo už v zápětí. V 19. min. podnikli hosté po pravé straně křídelní akci a zpětná přihrávka do pokutového uzemí přesně našla Dufka, který nedal Šimkovi v brance SK nejmenší šanci, 0:1. Hosté od vedoucí branky mnohem lépe kombinovali bylo jich plné hřiště. Po půlhodině se dostali do samostatného úniku, který Šimek bravurně zneškodnil. Jeho spoluhráči ale nedokázali hru přesunout na polovinu Rejšic, které tak pokračovaly v útočné akci. Maňas se protáhl do vápna, Posunul míč na Bělíka, který zakončoval do prázdné branky – 0:2.

 

Druhý poločas byl ze strany domácích lepší. Svou roli na tom sehrály i Rejšice, na kterých bylo patrné ošidné uspokojení z dvoubrankového vedení. Po deseti minutách proto přišlo snížení. Na centrovaný míč si naběhl Rohla, který jej ve skluzu dostal s pomocí tyče do sítě – 1:2. Pro SK Rakovník to byla teprve první branka v jarní části mistrovských zápasů! V dalším průběhu se sice domácí svěřenci Miroslava Procházky snažili, ale jejich akce končily před pokutovým územím, nebo jim stopku vystavovaly špatné finální přihrávky. Hosté byli i v druhém poločasu mnohem nebezpečnější, ale jejich zakončení už bylo stejně mizerné, jako křečovitá snaha domácích, a proto se skóre již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Miroslav Procházka: Vůbec se nám nepovedl první poločas, kdy jsme si nechali dát dva zbytečné góly. Po přestávce jsme výsledek honili, ale v naší hře byla křeč. Nezvládli jsme druhý domácí zápas, ale s podobným výkonem těžko budeme někde nebo proti někomu bodovat. Soutěž je vyrovnaná a je to o chybách. Pokud se jich nevyvarujeme, tak neuspějeme.“




Sestavy


SK Rakovník
M. Šimek [-] - P. Hornof [-] , M. Rohla [-] , M. Kučera [-] (46. M. Jirásek [-] ) , P. Tvrz [-] (80. P. Faigl [-] ) - M. Fojtík [-] , T. Pucholt [-] , M. Beneš [-] , J. Sklenka [-] , J. Červený [-] - R. Gašpárek [-] (57. P. Bohatý [-] )

SK Rejšice
L. Novák [-] - V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] , V. Dufek [-] - L. Kučera [-] (82. J. Páník [-] ) , Z. Bělík [-] (87. M. Korejza [-] ) , J. Sameš [-] , J. Zorkler [-] (92. P. Štěpán [-] ) , M. Maňas [-] (77. D. Zikmunda [-] ) - F. Kořínek [-] , M. Herman [-]

ŽK: 22. R. Gašpárek .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠŤASTNÝ Pavel, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.