M. Bohdan 93. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Porážka hostů v nastavení. Po vymyšlené penaltě, zlobí se Vilémov


Branky


93. M. Bohdan (p.)
0

K dalšímu záchranářskému zápasu zajížděli Vilémovští fotbalisté na horkou půdu do Nymburka a chtěli po vítězné třízápasové šňůře vybojovat alespoň bod. Ten byl na dosah, nebýt dle Vilémovských nesmyslného výroku hlavního sudího v nastaveném čase, neboť proti hostům odpískal penaltu, když balón odkopl  Vavroušek  do bezpečí, ale domácí útočník komickým padnutím nafilmoval faul a hlavní sudí mu na to skočil a písknul penaltu. Hosté se zlobili a přišla nejprve žlutá pro Vavrouška a následně i červená pro Soukupa. Domácí penaltu proměnili a hlavní sudí odpískal konec zápasu. Jinak to byl zcela jasně bezbrankový zápas, neboť ani jeden z týmů neměl prakticky žádnou tutovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Vilémova

Ve 22. minutě trestný kop hostujícího Jägra posunul Vavroušek na Helma, ale jeho hlavičku vytáhl gólman domácích na rohový kop. O chvíli později tvrdá střela Jägra z pětadvaceti metrů jen těsně minula branku domácích, Před poločasem ještě přišel dobře zahraný rohový kop hostujícího Jägra, ale hlavička Kaňkovského šla jen nad branku, V první půli se toho příliš neudálo, domácí měli o něco málo více balón u svých kopaček, ale do střeleckých pozic se na rozdíl od hostů vůbec nedostali. 

Hosté nemohli Musilovi přijít na jméno

Druhá půle začala dobře kopnutým trestným kopem Vavrouška z osmnácti metrů, který tečoval domácí bek na rohový kop. V 57. minutě tvrdá střela domácího Nepovíma skončila těsně vedle Vaňakovy branky. O minutu později dobrá střela domácího kapitána Novotného skončila nadvakrát v náruči Vaňaka. V minutě číslo 71 trestný kop domácích z osmnácti metrů kopal Nepovím, ale Vaňak míč bez problémů lapil. V 88. minutě zaujala dvě stovky diváků parádní dělovka domácího Svobody, ale Vaňak byl připraven. O minutu později domácí poprvé vyšachovali obranu hostů, ale Caska trefil jen nohu Vaňaka. Zlomový okamžik přišel v 91. Minutě. Dle Vilémova to byla naprosto vymyšlená penalta a následovaly obrovské protesty hostů, žlutá pro Vavrouška, červená  pro Soukupa a domácí hráč Bohdan tvrdou ranou pod břevno rozhodl utkání ve prospěch domácích v poměru 1:0!

Statistiky zápasu:

Rohy:  8 - 5  Držení míče:  50% - 50%  Ofsajdy:  5 - 6  Fauly:  17 - 18  Střely na bránu:  5 - 7   Mimo: 6 - 6



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Zprávy z Vilémova: „Stydím se za tu výhru – penalta to v žádném případě nebyla – zasloužili jste si plichtu !“ pošeptal jeden z hráčů domácích při odchodu do kabin našemu managerovi, který se samosebou také čílil na hlavního sudího, stejně jako všech 14 diváků z Vilémova, celá lavička, hráči i realizační tým. Výstižná byla i věta, kterou pronesl prodejce občerstvení – „Kluci dejte si klobásu – ty černý svině, stejně nikdo nepředělá !“ Odjíždělo se nám s velkým zklamáním, což viděli i rozumní fandové domácích, ale body nám již nikdo nevrátí, navíc jsme ztratili dalšího vyloučeného hráče a bude problém vůbec sestavit mančaft na příští zápas doma se Souší.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
L. Dědek [-] - L. Nepovím [-] , L. Křelina [-] (67. J. Hradílek [-] ) , M. Bohdan [-] , T. Dudla [-] , O. Murárik [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , J. Kulhánek [-] , M. Grospič [-] , M. Novotný [-]

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - V. Jirchář [-] , T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , Z. Buryánek [-] (74. M. Soukup [-] ) , K. Kaňkovský [-] , V. Jindřich [-] , M. Čonka [-] (64. J. Ruszó [-] ) , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] , V. Helm [-]

ŽK: 17. L. Křelina - 13. Z. Buryánek , 84. J. Ruszó , 91. A. Vavroušek , 93. M. Vaňák . ČK: 92. M. Soukup .
Hráči zápasu: T. Svoboda - A. Vavroušek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.