3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

28.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov zdolal Meteor a přiblížil se udržení v Divizi


Branky


0

 

Chomutov v rámci osmadvacátého kola Divize B přivítal pražský Meteor. První poločas moc aktivního fotbalu nenabídl, branky padaly až ve druhém poločase. Postupně se prosadili Jan Polcar, Josef Čížkovský a také nedávný oslavenec Vojtěch Kubík. Chomutov je blízko záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostali domácí. Tomáš Janošík prošel po levé straně do vápna a hledal Polcara, kterému se ale míč nepovedlo z penalty ideálně trefit. O tři minuty později měli zajímavou šanci také hosté. Miroslav Minárčik dostal míč do vápna, odkud se mu branku povedlo pouze přestřelit. Po půl hodině prošel po levé straně do vápna Antonín Hrdina, kterému se ale nepovedlo překonat připraveného Plachého. Nejzajímavější moment prvního poločasu se udál o čtyři minuty později. Tomáš Janošík unikal sám do vápna, ale těsně před ním byl stáhnut za dres. Hostující Jakub Běhounek obdržel červenou kartu za tento zákrok. Poločas ale branku nenabídl.

Druhý poločas byl pro posílený Chomutov gólově bohatší. Jan Polcar dostal míč na hranici vápna, odkud tvrdou střelou k levé tyčce vstřelil svou druhou branku v zelenobílém dresu. O deset minut později bylo o něco veseleji. Josef Čížkovský si na hranici vápna zpracoval míč, udělal kličku a krásnou střelou vymetl levou šibenici. Chomutovští hráli v pohodě a povedlo se jim přidat i třetí branku. Po rohovém kopu Milana Grubiši se ve vápně vyšplhal nejvýše Vojtěch Kubík, který skóroval poprvé v sezóně, a to hned dva dny po svých třiatřicátých narozeninách. Hosté si v závěru vytvořili ještě jednu šanci, ale hlavička Kamila Zelenky skončila jen těsně vedle levé tyčky chomutovského brankáře.



Sestavy


FC Chomutov
J. Plachý [-] - M. Boček [-] , M. Grubiša [-] , T. Kunart [-] , P. Gedeon [-] , J. Polcar [-] , J. Hyneš [-] , P. Janošík [-] , V. Kubík [-] , T. Janošík [-] (66. J. Kopta [-] ) , J. Čížkovský [-]

FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - K. Holeček [-] (63. D. Dvořák [-] ) , L. Horváth [-] , J. Jeřábek [-] (69. V. Stibora [-] ) , J. Běhounek [-] , M. Minárčik [-] (77. F. Jiřík [-] ) , J. Fíček [-] (69. K. Zelenka [-] ) , A. Hrdina [-] , J. Šimek [-] (66. P. Hromas [-] ) , M. Daňhel [-] , J. Frantl [-]

ŽK: 62. J. Hyneš - 83. F. Jiřík . ČK: 34. J. Běhounek .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: Milner Michal - POŽIVIL Jaroslav, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.