1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas chudý na góly rozhodl Mrázek


Branky


0

Stále oslabené Roudné zajíždělo až do dalekého Nového Strašecí, kde mu ale pšenka nekvetla. Jihočeši začali hrát až ve druhém poločase, což se ukázalo jako rozhodující faktor. Jedinou branku zápasu vstřelil Lukáš Mrázek a rozhodl tak, že tři body zůstanou ve středních Čechách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První a také poslední gól

Zápas dvou poločasů se odehrál v Novém Strašecí, kam zavítali fotbalisté Roudného. První pětačtyřicetiminutovka patřila domácímu celku. Hned v první minutě zahrozil po Ducárově centru Kaválek, ale přestřelil. Ve 13. minutě pak netrefil bránu Mrázek, kterého vybídl hezkou přihrávkou Kapek.

 

Po necelé půlhodině hry už svoji převahu Sokolové dokázali zužitkovat. Kapek hlavičkoval a míč se odrazil k Lukášovi Mrázkovi, jenž prostřelil klubko hráčů před ním, a brankář Konečný musel lovit míč ze sítě. O pět minut později mohl domácí střelec přidat i druhý gól, jenže ve vyložené šanci netrefil bránu. Nejvíce pak zatrnulo příznivcům Roudného ve 44. minutě, když Duchoň prostřelil Konečného. Na brankové čáře však zachránil jeden z hostujících hráčů.

Král nekraloval

Do druhé půle vstoupili roudenští s jediným cílem, získat z tohoto utkání nějaké body. A také se hned od začátku začali činit a tlačit se před bránu domácího gólmana Doubravy. Nejblíže k brance byl v 53. minutě Král, který po Otepkově rohu orazítkoval pouze břevno! Standardky režiséra Otepky představovaly pro hráče Nového Strašecí velké nebezpečí, z čehož však nedokázal těžit ani Bartoš, když o kousek nedosáhl na jeho centr.

 

V 58. minutě mohli domácí zvýšit svůj náskok, aktivní Palko přesprintoval pomalu celé hřiště a dostal se až před Konečného, jenže mu už nezbyly síly na pořádnou střelu a gólmana Jihočechů moc nevyděsil. Poslední velkou šanci na skórování měl hostující Král, který se dostal ke střele po akci Jasanského. Napálil ale jen bránícího hráče domácích. Nové Strašecí si už závěr utkání pohlídalo a připsalo si důležité tři body.
(Foto: Jiří Duchoň)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Myslím si, že první půle byla od nás velmi dobrá. Odpovídalo to kvalitně divize. Ve druhém poločase jsme zbytečně zalezli. Jako tým jsme ale zápas odbojovali, zasloužené body. Vyzdvihl bych celý tým, ale nejvíce práce oddřeli Hartman a Palko.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Pro nás prohospodařené body. Soupeř byl hratelný, vypracoval si dvě nebezpečnější možnosti, a z jedné z nich rozhodl. Bohužel jsme byli tentokrát hrozně málo produktivní. Oporou byl opět Ruda Otepka.“



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] - J. Kapek [-] (89. R. Soukup [-] ) , P. Duchoň [-] , L. Mrázek [-] (68. D. Dolák [-] ) , J. Ducár [-] - M. Kaválek [-] , M. Hartman [-]

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - T. Lonsmín [-] , M. Průcha [-] , J. Píša [-] , J. Vogl [-] - L. Vávra [-] (82. T. Troup [-] ) (88. T. Troup [-] ) , F. Král [-] , R. Otepka [-] , M. Bartoš [-] (73. D. Rottenborn [-] ) (76. D. Rottenborn [-] ) - J. Matoušek [-] (60. D. Samek [-] ) (64. D. Samek [-] ) , M. Jasanský [-]

ŽK: 63. P. Duchoň - 63. T. Lonsmín .
Hráči zápasu: L. Palko , M. Hartman - R. Otepka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.