3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 15:00

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navrátivší se Nečas přispěl k výhře nad Petřínem


Branky


0

Čížová potvrdila, že ji start jara zastihl ve velmi dobré formě. Tři body si ze zápasu s Petřínem zajistila už v prvním poločase, kdy se třikrát prosadila. Velkou měrou k výhře pomohl Radim Nečas, který se do zápasového zatížení vrátil po operaci slepého střeva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě asistence Nečase, dva góly Jirouše a skvostná akce Dvořáka

Nejlepší jihočeský tým Divize A přivítal na svém hřišti fotbalisty Petřínu Plzeň a bylo tedy jasné, že půjde o hodně. Petřínští bojují o udržení v divizní skupině, jenže Čížové se start do jara vydařil a posbírala všech šest bodů. Do zápasového rytmu se vrátil domácí záložník Radim Nečas, který se zotavil po operaci slepého střeva.

 

Prvních pět šest minut patřilo plzeňským, Čížové chvíli trvalo, než se dokázala probudit. Pomohl jí gól nejlepšího jihočeského kanonýra Martina Jirouše, který v 7. minutě dorazil střelu Nečase do brány za bezmocného Příhodu. Hosté mohli zareagovat po standardní situaci, jenže vyloženou šanci dokázal skvěle zlikvidovat čížovský gólman Holan.

 

Postupem času však taktovku převzala favorizovaná Čížová. Netrvalo dlouho a dostala se navíc do dvougólového vedení. Po krásné akci Dvořáka a kombinaci na jeden dotek s Nečasem odcentroval druhý jmenovaný přesně na Martina Jirouše, jenž hlavou přidal svůj druhý gól v zápase a navíc vyrovnal karlovarského Martina Psohlavce v tabulce kanonýrů!

 

Nejkrásnější akce celého utkání to však nebyla. Ta byla k vidění v 31. minutě a měl ji na svědomí záložník Lukáš Dvořák. Na půlce hřiště si vzal míč, přešel snad přes šest fotbalistů plzeňského týmu a zavěsil do prázdné brány!

Udržovací fotbal

Průběh prvního poločasu také naznačil, jak bude vypadat poločas druhý. Petřín svou hru zlepšil, začal více tvořit a domácí fotbalisty zatlačil. Když už to vypadalo, že tlak plzeňských bude vrcholit, nechal se v 73. minutě po druhé žluté kartě vyloučit Fillinger a bylo již takřka stoprocentně jasné, že Čížová utkání zvládne bez ztráty kytičky.

 

Domácí se evidentně soustředili, aby gólman Holan udržel čisté konto, a zápas bez větších komplikací dohráli. To se jim také povedlo a mohou se tak radovat ze třetí výhry ve třetím jarním utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Vyhráli jsme zaslouženě. V prvním poločase jsme si vytvořili dostatečný náskok a ve druhém poločase jsme hráli tak, abychom nedostali gól. Přece jen nemají všichni hráči tolik natrénováno a doléčeno své zranění. Jsem rád, že zápas vyšel Radimu Nečasovi, byl to jeho první zápas po absenci kvůli operaci slepého střeva. Nemá ještě natrénováno, první poločas měl excelentní. Nahrál na dva góly a jsem si jistý, že nám ve hře dopředu hodně pomůže.“

SK Petřín Plzeň
Obránce M. Vohrna: „Čížová nás předčila hlavně v prvním poločase, kdy byli důraznější, rychlejší a chtěli víc než my. Nedokázali jsme se vyrovnat s terénem, který byl vyloženě katastrofální. Ale byl pro oba týmy stejný a Čížová byla prostě lepší. Ve druhém poločase jsme začali hrát a mnohem více bojovat. Nejlepší byl od nás z týmu Václav Lisý, vybojoval spoustu míčů a neprohrál snad ani jeden hlavičkový souboj.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - M. Brož [-] , M. Pohnán [-] , M. Held [-] , M. Mácha [-] (73. M. Batryn [-] ) , M. Rozhoň [-] - R. Zahrádka [-] (82. D. Chytrý [-] ) , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , R. Nečas [-] - M. Jirouš [-] (88. D. Staněk [-] )

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - J. Šulc [-] (46. J. Hartl [-] ) , P. Štych [-] , L. Zoubek [-] (68. L. Chocholatý [-] ) , P. Bednář [-] (68. M. Hejnal [-] ) , M. Fillinger [-] , V. Lisý [-] , O. Černý [-] (58. P. Bendl [-] ) , J. Peterka [-] , M. Vohrna [-] , P. Papáček [-]

ŽK: 32. M. Fillinger , 42. J. Šulc , 73. M. Fillinger .
Hráči zápasu: R. Nečas , M. Jirouš - V. Lisý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Aubrecht Jan - FLIMMEL Milan, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.